MY Matematik 1 kitabı kaç günde bitirilmeli?

diocletian

Picopat
Katılım
1 Temmuz 2023
Mesajlar
509
Çözümler
1
Arkadaşlar konuları sindire sindire bitirmek istiyorum, bir konu için yaklaşık 10 sayfa var ve ben her gün 10 sayfa çalışıyorum yani bir konu. Bu konuları unutmama sebep olur mu? Konu anlatımlarını, soru çözümlerini okuyorum; Testleri çözüyorum birkaç yapamadığım soru çıkınca bakıyorum. Gayet iyi çalışıyorum yani fakat unutmaktan korkuyorum. Böyle bir şey mümkün mü?
Dipnot = YKS için çalışmıyorum.
 
Sadece bir kaynağa bağlı kalmadan farklı kaynaklardan da çözerseniz hem pratikleşirsiniz hem unutmazsınız. bence her gün 1 konu yerine o konu tamamen oturana kadar o konuyu çalışın.
 
Arkadaşlar konuları sindire sindire bitirmek istiyorum, bir konu için yaklaşık 10 sayfa var ve ben her gün 10 sayfa çalışıyorum yani bir konu. Bu konuları unutmama sebep olur mu? Konu anlatımlarını, soru çözümlerini okuyorum; testleri çözüyorum birkaç yapamadığım soru çıkınca bakıyorum. Gayet iyi çalışıyorum yani fakat unutmaktan korkuyorum. Böyle bir şey mümkün mü?
Dipnot = YKS için çalışmıyorum.

MEB'in bazı kaliteli soru içeren testleri veya MEB'in kaliteli denemeleri var onlara bakabilirsiniz konu konu ayrılmış biçimdeler. 345 TYT yeterli hatta çok bile olur, çünkü TYT matematik için fazla sorudan ziyade hız önemlidir, sınav senenizin yazında bol bol süreli TYT matematik denemesi çözmeli ve bu süreyi mümkün olduğunca(40 soruya 70dk vererek başlayın süreyi azaltarak devam edin. Süre bittiğinde denemeyi çözmeyi bırakın böylelikle beyninize daha hızlı olma fikri gider.) Azaltmalısınız.
 

Geri
Yukarı