V VioWexn Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #1 My summer car aldım ama tüm tuşları denedim hiçbiri camı açmadı. Tuşu nedir acaba?
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #2 VioWexn dedi: My summer car aldım ama tüm tuşları denedim hiçbiri camı açmadı. Tuşu nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Galiba burası 2. Google hocam Artı -1 Eksi
VioWexn dedi: My summer car aldım ama tüm tuşları denedim hiçbiri camı açmadı. Tuşu nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Galiba burası 2. Google hocam
KS KS V VioWexn Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #3 Kick Furkanowski dedi: Galiba burası 2. Google hocam Genişletmek için tıkla... Google'de araştırdım ama bir sonuca varamadım. Artı 0 Eksi
Kick Furkanowski dedi: Galiba burası 2. Google hocam Genişletmek için tıkla... Google'de araştırdım ama bir sonuca varamadım.
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 15 Mart 2022 #4 Ayarlardan kontrol kısmından bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #5 VioWexn dedi: Google'da araştırdım ama bir sonuca varamadım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam özür dilerim o zaman Web sitesi varsa oradan bakın isterseniz Artı 0 Eksi
VioWexn dedi: Google'da araştırdım ama bir sonuca varamadım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam özür dilerim o zaman Web sitesi varsa oradan bakın isterseniz
KS KS V VioWexn Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #6 İlatem dedi: Ayarlardan kontrol kısmından bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Baktım ama camla ilgili bir şey yok. Kick Furkanowski dedi: Anladım hocam özür dilerim o zaman Web sitesi varsa oradan bakın isterseniz Genişletmek için tıkla... Siteyi atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
İlatem dedi: Ayarlardan kontrol kısmından bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Baktım ama camla ilgili bir şey yok. Kick Furkanowski dedi: Anladım hocam özür dilerim o zaman Web sitesi varsa oradan bakın isterseniz Genişletmek için tıkla... Siteyi atabilir misiniz?
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #7 VioWexn dedi: Baktım ama camla ilgili bir şey yok. Siteyi atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben bilmiyorum işte varsa dedim Artı 0 Eksi
VioWexn dedi: Baktım ama camla ilgili bir şey yok. Siteyi atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben bilmiyorum işte varsa dedim
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 15 Mart 2022 #8 VioWexn dedi: Baktım ama camla ilgili bir şey yok. Siteyi atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunda cam açma mekaniği var mı? Kontrol kısmında olması lazım yoksa oyunda da yoktur. Artı 0 Eksi
VioWexn dedi: Baktım ama camla ilgili bir şey yok. Siteyi atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunda cam açma mekaniği var mı? Kontrol kısmında olması lazım yoksa oyunda da yoktur.
KS KS V VioWexn Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #9 İlatem dedi: Oyunda cam açma mekaniği var mı? Kontrol kısmında olması lazım yoksa oyunda da yoktur. Genişletmek için tıkla... Oyunda cam açma mekaniği olduğuna eminim hatta kanıtı ama hangi tuşla çalışıyor çözemedim. Artı 0 Eksi
İlatem dedi: Oyunda cam açma mekaniği var mı? Kontrol kısmında olması lazım yoksa oyunda da yoktur. Genişletmek için tıkla... Oyunda cam açma mekaniği olduğuna eminim hatta kanıtı ama hangi tuşla çalışıyor çözemedim.
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 15 Mart 2022 #10 VioWexn dedi: Oyunda cam açma mekaniği olduğuna eminim hatta kanıtı ama hangi tuşla çalışıyor çözemedim.Eki Görüntüle 1332426 Genişletmek için tıkla... Ayarlarda olmaması garip. Artı 0 Eksi
VioWexn dedi: Oyunda cam açma mekaniği olduğuna eminim hatta kanıtı ama hangi tuşla çalışıyor çözemedim.Eki Görüntüle 1332426 Genişletmek için tıkla... Ayarlarda olmaması garip.