My Summer Car Online güvenilir mi?

Merhaba My Summer Car'ı Online oynamak istiyorum, bu uygulamayı buldum güvenilir midir? Sizin bir öneriniz var mı?
Uygulama: My Summer Car Online
Radex diye bir YouTube kanalı vardı. O da My Summer Car Online diye birkaç video çekmişti. Bu uygulamayı mı kullandı bilmiyorum ama videolarının açıklamasında falan vardır belki nasıl yaptığı. Oraya bakmanızı öneririm. İsterseniz video linkini de atarım :).

Bir çok kişi bu uygulamayı kullanarak giriyor online sürüme. Üstteki arkadaşın bahsettiği kanal da bu siteyi kullanarak online oynuyordu. Muhtemelen güvenilir girilip girilmediği hakkında baya video var hepsi de bunu kullanıyor.

Radex diye bir YouTube kanalı vardı. O da My Summer Car Online diye birkaç video çekmişti. Bu uygulamayı mı kullandı bilmiyorum ama videolarının açıklamasında falan vardır belki nasıl yaptığı. Oraya bakmanızı öneririm. İsterseniz video linkini de atarım :).
Radex’de bu programı kullanmış, o zaman ben bir yükleyip deneyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı