Çözüldü My Summer Car'da araba çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
İşe yaramadı araba hiç çalışmıyor

Akün bitmiş. Teimo'dan yenisini alıp değiştirirsen aracın çalışacaktır

Onun dışında aracın AFR yani karbüratör ayarı bozuk, onu da ayarlaman lazım. Lastiklerden ikisi de patlak, yani tamamını değiştirmen lazım. Onun dışında alternatör ile fuel pump da yavaştan gidiyor, ama şimdilik götüreceklerdir. İyi oyunlar
Şu konudaki çözümü dener misin?

. Eski bir konu aslında, o zamanlarda daha az oynardım ama yine de biliyordum fazlasıyla. Ve, attığın çözümümün burada işe yaraması düşük bir olasılık.

Konu sahibi hiçbir şey dememiş. Ve arabanın çalışmaması için onlarca olası sorun var. @alfa234546, save dosyanı paylaşabilirsen sorunun ne olduğunu bulup belirtebilirim.

Akün bitmiş. Teimo'dan yenisini alıp değiştirirsen aracın çalışacaktır

Onun dışında aracın AFR yani karbüratör ayarı bozuk, onu da ayarlaman lazım. Lastiklerden ikisi de patlak, yani tamamını değiştirmen lazım. Onun dışında alternatör ile fuel pump da yavaştan gidiyor, ama şimdilik götüreceklerdir. İyi oyunlar

Çözüm

Teşekkür ederim benim külüstürü çalıştırmışın helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…