Steam My Time At Portia %600 zamlandı

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Daha 1 hafta önce 89 TL olan My Time At Portia, yaklaşık %600 zamlanarak 550 TL oldu.

1695724640761.png

SteamDB'den baktım ve oyunun fiyatı $29.99. 30 Dolar olan oyunu 89 TL'den satabilmeleri pek mümkün değildi, beklenen zamlardan birisiymiş. Yapacak bir şey yok. Bir oyunu satın almadan önce SteamDB'deki Dolar fiyatıyla karşılaştırın ve Dolar ile TL arasında ciddi fark yoksa doğrudan satın almanızı tavsiye ederim. Oynamak istediğiniz oyunları doğrudan satın alın.

30 Dolarlık oyun, Steam önerilen kuru 18-20 arasında hesaplarsak zaten 550 TL olması gereken fiyat duruyor. Gerçekler acıdır ama indirim döneminin son noktalarına gelmiş bulunmaktayız, alan aldı almayan üzülüp geçecek.

%80 indirim ile 17,80TL'ye geliyormuş fiyatı. Bu fiyatla %20 indirime girerse 110TL. Tahminimce bu fiyattan alacak pek olmayacağı için satılmaz ve fiyatı düşer.

17 TL'ye satın almıştım sanırım. Henüz oynamadım ama sonuçta bu bir simülasyon oyunu ve şahsen hiçbir simülasyon oyununun bu kadar edeceğini düşünmüyorum.

Alamayanlar üzülmesin oyun düzenli olarak %80 indirime giriyor, saatlerinizi gömeceğinizden eminseniz indirimli fiyatına değebilir.

Benzer oyun olarak stardew valley ne zaman yiyecek merakla bekliyorum.
Geliştirici concorned ape ne kadar dayanırsa dayansın günün sonunda mecburen zaman yapacak.

Ben beğenememiştim My Time At Portia'yı. Belki pc sürümü daha iyidir. Bilemiyorum artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı