Welcome bölümünde kalıyor, nexte basınca sayfa yenileniyor. Yeni sayfa açılmıyor.Önce Hosting'den FTP connection details bilgilerini alman gerekiyor. Yani kendi web sitene bağlanabilmek için gerekli FTP bilgileri lazım.
Bende kurulum yaparken Database bölümünde kalıyor. Herhalde yazılımsal bir sıkıntı var.Welcome bölümünde kalıyor, nexte basınca sayfa yenileniyor. Yeni sayfa açılmıyor.
Eski versiyonları indirsem düzelir mi?Bende kurulum yaparken Database bölümünde kalıyor. Herhalde yazılımsal bir sıkıntı var.
Cache (önbellek) temizleyip tekrar deneyebilirsin. Bence eski sürüm ile çözüm olmaz.Eski versiyonları indirsem düzelir mi?
Tüm verilerinde temizledim ancak olmuyor. Yazılımsal bir hata olabilir.Cache (önbellek) temizleyip tekrar deneyebilirsin. Bence eski sürüm ile çözüm olmaz.
Hata günlüklerini loglara bakabilme durumunuz varsa kontrol etmenizi öneririrm.Tüm verilerinde temizledim ancak olmuyor. Yazılımsal bir hata olabilir.
Closed ve rastgele sayılar yazıyor.Hata günlüklerini loglara bakabilme durumunuz varsa kontrol etmenizi öneririrm.
Closed ==> kapalı sadece bunu biliyorum.Closed ve rastgele sayılar yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.