MYP ile geçiş

Daha fazla  
Arkadaşlar Sakarya üniversitesin de okuyorum. Şehiri ve bölümümü bir türlü sevemedim MYP ile Ankara'ya geçmek istiyorum bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? Adım adım neler yapmam gerekiyor internetten çok okumama ve bakmama rağmen anlayamadım.

Merkezi puanla yatay geçiş geçen sene aldığın YKS puanınla istediğin okula ve puanının yettiği bölüme başvuruyorsun. Gireceğin bölüm puanı atıyorum 350 senin puanın 400 kesin girersin. Kontenjan az açılıyor ve öncelikli olarak puanı yüksek olanlar alınıyor kontenjana. Unutma sıralamaya değil alan puanına bakacaksın.

Geçmek istediğin okulun duyuru sayfasını takip et duyururlar.

Bende geçiş sürecindeyim geçmek istediğin okulun yönetmeliğini okursan aklında soru kalmaz duyurular kısmından geçiş dönemlerine bakıp nasıl başvuracağınıda görebilirsin.

Bende geçiş sürecindeyim geçmek istediğin okulun yönetmeliğini okursan aklında soru kalmaz duyurular kısmından geçiş dönemlerine bakıp nasıl başvuracağınıda görebilirsin.

Hacı bayram veli üniversitesi ya da yıldırım beyazıt istiyorum ama duyurularını bulamadım sürekli geçen sene olan duyuruyu gösteriyorum YouTube'dan video izlediğimde de 1-15 Ağustos kayıt süreci diyor.

Merkezi puanla yatay geçiş geçen sene aldığın YKS puanınla istediğin okula ve puanının yettiği bölüme başvuruyorsun. Gireceğin bölüm puanı atıyorum 350 senin puanın 400 kesin girersin. Kontenjan az açılıyor ve öncelikli olarak puanı yüksek olanlar alınıyor kontenjana. Unutma sıralamaya değil alan puanına bakacaksın.

Geçmek istediğin okulun duyuru sayfasını takip et duyururlar.

Hacı bayram veli ve yıldırım beyazıt istiyorum ama duyuru sayfalarına girdiğimde sürekli 2022 duyururalını görüyorum. Güncel duyururalara nereden ulaşabilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı