Hocalarım hortlattım ama MYP'de dersten de kalsanız devamsızlıktan da kalsanız hiç gitmesenizde MYP de hiçbirine bakılmadan alınıyor yeter ki puan yetsin.
Hocam ben açıkta kalmayayım diye yazdığım sevmediğim bölümü kazandım ilk hafta derse gittim ama pek hoşlanmadım hem sınıftan hem şartlardan yatay geçiş yapmayı düşünüyorum MYP ile. Derslere hiç gitmesem sınavlara girmesem sorun olmaz yani değil mi?
Hocam ben açıkta kalmayayım diye yazdığım sevmediğim bölümü kazandım ilk hafta derse gittim ama pek hoşlanmadım hem sınıftan hem şartlardan yatay geçiş yapmayı düşünüyorum MYP ile. Derslere hiç gitmesem sınavlara girmesem sorun olmaz yani değil mi?
Hocam konuyu yine hortlattım özür dilerim ama bir sorum olcak myp ile geçiş yapıcam devamsızlıktan kalıcam gitmiycem okula ama myp de transkript de istiyorlar benim alcağım transkript belgesi sorun yaratır mı
Hocam konuyu yine hortlattım özür dilerim ama bir sorum olacak MYP ile geçiş yapacağım devamsızlıktan kalacağım gitmiycem okula ama MYP de transkript de istiyorlar benim alacağım transkript belgesi sorun yaratır mı?