MYP ile yatay geçişte devamsızlık sorun olur mu?

Hocalarım hortlattım ama MYP'de dersten de kalsanız devamsızlıktan da kalsanız hiç gitmesenizde MYP de hiçbirine bakılmadan alınıyor yeter ki puan yetsin.
Peki hocam birinci sınıftan mı başlıyoruz yoksa kaldığımız sınıftan devam edip dersleri alttan mı alıyoruz.

Peki hocam birinci sınıftan mı başlıyoruz yoksa kaldığımız sınıftan devam edip dersleri alttan mı alıyoruz.

Yatay geçişte devsm edersin hangi sınıfsan

Hocam şu an birinci sınıfım ve yatay geçiş yaptığımda ikinci sınıfa geçmiş olacağım. O zaman dediğiniz gibi sanırım dersleri alttan alacağım.

Üniversiteye bağlı eksiğin çok olursa alttan alırsın evet bende yapacağım.

Üniversiteye bağlı eksiğin çok olursa alttan alırsın evet bende yapacağım.

Hocam ben açıkta kalmayayım diye yazdığım sevmediğim bölümü kazandım ilk hafta derse gittim ama pek hoşlanmadım hem sınıftan hem şartlardan yatay geçiş yapmayı düşünüyorum MYP ile. Derslere hiç gitmesem sınavlara girmesem sorun olmaz yani değil mi?

Evet MYP yaparsan sorun çıkmaz hocam YKS puanın önemli olan.

Okulunuzun açması gerek kontrol edin
Hocam konuyu yine hortlattım özür dilerim ama bir sorum olcak myp ile geçiş yapıcam devamsızlıktan kalıcam gitmiycem okula ama myp de transkript de istiyorlar benim alcağım transkript belgesi sorun yaratır mı

Yaratmaz hocam hepsi ff gözükür ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…