Notixlerox

Hectopat
OBP kırılmasın diye bu sene üniversiteye gideceğim çünkü ilk tercihim tuttu ama fiyatını 4 sene boyunca karşılayamam MYP hakkında internetten tam olarak bilgi edinemedim MYP ile kendimi açık öğretime alabilir miyim ya da eşit ağırlıktan sözele geçebilir miyim bölümler arasında yardımcı olursanız çok sevinirim MYP ne zaman olur ne zaman başvurabilirim ücret vs. var mıdır?

OBP kırılmasın diye bu sene üniversiteye gideceğim çünkü ilk tercihim tuttu ama fiyatını 4 sene boyunca karşılayamam MYP hakkında internetten tam olarak bilgi edinemedim MYP ile kendimi açık öğretime alabilir miyim ya da eşit ağırlıktan sözele geçebilir miyim bölümler arasında yardımcı olursanız çok sevinirim MYP ne zaman olur ne zaman başvurabilirim ücret vs. var mıdır?
Hocam myp genelde yazın oluyor ama bazı üniversiteler Ocak ayı gibi de yapabiliyor. Üniversitelere göre değişir tarihler
Kısaca myp ile Yatay geçiş sınava girdiğin yıl aldığın ÖSYM puanının yettiği bölümlere geçiş yapabilirsiniz sizin girdiğiniz yıl ki puanına göre geçiş yapmalısınız örneğin ben 2023 de yks ye girdim bu sene geçiş yaptım ama geçtiğim üniversitenin yine 2023 yılki puanına göre geçiş yaptım ya ni bu seneki puanına göre değil
Detaylı bilgiler YouTube mevcut yine de sorunuz varsa sorabilirsiniz bana

Hocam MYP genelde yazın oluyor ama bazı üniversiteler ocak ayı gibi de yapabiliyor. Üniversitelere göre değişir tarihler.
Kısaca MYP ile yatay geçiş sınava girdiğin yıl aldığın ÖSYM puanının yettiği bölümlere geçiş yapabilirsiniz sizin girdiğiniz yıl ki puanına göre geçiş yapmalısınız örneğin ben 2023 de YKS'ye girdim bu sene geçiş yaptım ama geçtiğim üniversitenin yine 2023 yılki puanına göre geçiş yaptım yani bu seneki puanına göre değil.
Detaylı bilgiler YouTube mevcut yine de sorunuz varsa sorabilirsiniz bana.

Hocam vakıftan vakıfa geçiş yapacağım ama bankayla anlaşmalıyım ona taksit taksit ödüyorum mevcut üniversiteme dilekçe yazıp okumadığım dönemin ücret iadesini alabiliyor muyum?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı