Çözüldü MySQL nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

00PARZIVAL00

Picopat
Daha fazla  
Selam, MySQL yüklemeye çalışıyorum, fakat bana gördüğüm videolarda ki gibi bir choose setup yazılı yerler gelmiyor, direkt olarak setup olarak Next deyip indiriyorum, fakat "MySQL connection" kısmında bir şey çıkmıyor, ben yapmaya çalışıyorum artı işareti ile, fakat bu sefer de "no connection established" diyor, bunun çözümlerine bakmaya çalıştığımda services bölümünden MySQL80'e tıklayarak manual olarak çalıştırıyorlar anladığım kadarıyla, fakat bende o da yok, birkaç kere silip yükledim, fakat yine olmadı. Artı olarak bir klasör var, fakat onunla ne yapacağımı bulamadım, CMD ile falan mı kurulumunu yapacağım?

mysql.png

Çözüm
Evet, arkadaşlar sanırım setup falan değişmiş veya ben anlamamışım, ben sadece MySQL WorkBench indirmişim, şimdi denediğimde indirmeyi ek olarak MySQL Community indirdim ve açılan ekrandan catalog kısmına tıkladım, oradan normal videolarda gördüğüm tarzda kurulum yeri açıldı ve videolara bakarak kurulumu yaptım, şu an WorkBench de localhost falan diye gözüküyor.

s1.png

s2.png

s3.png

Kurulumu yaptıktan sonra..

wb.png
Dosyayı MySQL sitesinden mi indirdiniz?
Başka yerdense virüs bile olabilir.
Program veya oyun sunucusu için değilse (eğitim içinse) Microsoft SQL öneririm.
En azından güvenilir linkleri kolay bulunuyor.

Dosyayı MySQL sitesinden mi indirdiniz?
Başka yerdense virüs bile olabilir.
Program veya oyun sunucusu için değilse (eğitim içinse) Microsoft SQL öneririm.
En azından güvenilir linkleri kolay bulunuyor.

Evet hocam, kendi sitesi, web sitesi için bir kayıt sistemi yapmaya çalışıcaktım, o yüzden indirmeye çalışıyordum.

Evet, arkadaşlar sanırım setup falan değişmiş veya ben anlamamışım, ben sadece MySQL WorkBench indirmişim, şimdi denediğimde indirmeyi ek olarak MySQL Community indirdim ve açılan ekrandan catalog kısmına tıkladım, oradan normal videolarda gördüğüm tarzda kurulum yeri açıldı ve videolara bakarak kurulumu yaptım, şu an WorkBench de localhost falan diye gözüküyor.

s1.png

s2.png

s3.png

Kurulumu yaptıktan sonra..

wb.png

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı