NightCall Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 79 30 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, MySQL'de oluşturduğum tablolara arayüzden veri ekleyemiyorum, örnek tablolarda yükleniliyor ama benim oluşturduğum tablo da ekleyemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri 1622395781237.png 222,8 KB · Görüntüleme: 305
Merhabalar, MySQL'de oluşturduğum tablolara arayüzden veri ekleyemiyorum, örnek tablolarda yükleniliyor ama benim oluşturduğum tablo da ekleyemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Berkay Davas 31 Mayıs 2021 NightCall dedi: Aynen eklendi şimdi çok teşekkürler ama tabloda değişiklik yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tabloyu TRUNCATE ettikten sonra kolonlarda değişiklik yapmayı dene.
NightCall dedi: Aynen eklendi şimdi çok teşekkürler ama tabloda değişiklik yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tabloyu TRUNCATE ettikten sonra kolonlarda değişiklik yapmayı dene.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 30 Mayıs 2021 #11 @NightCall MySQL insert bu şekilde yapılıyor kodla. Bir dene. SQL:Panoya kopyala INSERT INTO table_name (column1, column2, column3,...) VALUES (value1, value2, value3,...) Artı 0 Eksi
@NightCall MySQL insert bu şekilde yapılıyor kodla. Bir dene. SQL:Panoya kopyala INSERT INTO table_name (column1, column2, column3,...) VALUES (value1, value2, value3,...)
KS KS NightCall Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 79 30 Mayıs 2021 #12 Sql file açıp yazdım kod hata vermiyor ama tabloya da eklemiyor yanlış yere mi yazıyorum kusura bakma acemiyim sql de @Berkay Davas Artı 0 Eksi
Sql file açıp yazdım kod hata vermiyor ama tabloya da eklemiyor yanlış yere mi yazıyorum kusura bakma acemiyim sql de @Berkay Davas
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 30 Mayıs 2021 #13 @NightCall gerekli yerleri düzenledin mi? "table_name" yerine tablo adı yazacaksın mesela. Ek olarak kodu çalıştırman gerek. Artı 0 Eksi
@NightCall gerekli yerleri düzenledin mi? "table_name" yerine tablo adı yazacaksın mesela. Ek olarak kodu çalıştırman gerek.
KS KS NightCall Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 79 31 Mayıs 2021 #14 Yaptım ama bir değeri kabul etmiyor. Değişkeni yanış atamışım düzeltmeye çalışıyorum. Kaydedince bunu veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Yaptım ama bir değeri kabul etmiyor. Değişkeni yanış atamışım düzeltmeye çalışıyorum. Kaydedince bunu veriyor.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 31 Mayıs 2021 #15 Tabloyu değiştirmene gerek yok. INSERT yazarken egemen'i direkt yazamazsın. String olarak yazman gerek. Yani bu şekilde; 'egemen' Artı 0 Eksi
Tabloyu değiştirmene gerek yok. INSERT yazarken egemen'i direkt yazamazsın. String olarak yazman gerek. Yani bu şekilde; 'egemen'
2 238950 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.510 Makaleler 3 Çözümler 18 31 Mayıs 2021 #16 Neden program üzerinden yapıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS NightCall Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 79 31 Mayıs 2021 #17 Berkay Davas dedi: Tabloyu değiştirmene gerek yok. Insert yazarken Egemen'i direkt yazamazsın. String olarak yazman gerek. Yani bu şekilde; 'Egemen'. Genişletmek için tıkla... Error code: 1364. field 'ogrencisoyad' doesn't have a default Value bu hatayı verdi. 238950 dedi: Neden program üzerinden yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hoca böyle öğretiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Tabloyu değiştirmene gerek yok. Insert yazarken Egemen'i direkt yazamazsın. String olarak yazman gerek. Yani bu şekilde; 'Egemen'. Genişletmek için tıkla... Error code: 1364. field 'ogrencisoyad' doesn't have a default Value bu hatayı verdi. 238950 dedi: Neden program üzerinden yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hoca böyle öğretiyor.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 31 Mayıs 2021 #18 NightCall dedi: Error Code: 1364. Field 'ogrencisoyad' doesn't have a default value bu hatayı verdi Genişletmek için tıkla... ogrencisoyad kolonunun varsayılan değeri yokmuş ve null olabilen bir kolon değil. Yani ona da bir değer vermen gerekiyor. Artı 0 Eksi
NightCall dedi: Error Code: 1364. Field 'ogrencisoyad' doesn't have a default value bu hatayı verdi Genişletmek için tıkla... ogrencisoyad kolonunun varsayılan değeri yokmuş ve null olabilen bir kolon değil. Yani ona da bir değer vermen gerekiyor.
KS KS NightCall Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 79 31 Mayıs 2021 #19 Berkay Davas dedi: ogrencisoyad kolonunun varsayılan değeri yokmuş ve null olabilen bir kolon değil. Yani ona da bir değer vermen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Değerden kastın değişken mi veri türü mü? Berkay Davas dedi: ogrencisoyad kolonunun varsayılan değeri yokmuş ve null olabilen bir kolon değil. Yani ona da bir değer vermen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şu an herhangi bir değişim yapamıyorum. Tablo da yukarıdaki hatayı veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: ogrencisoyad kolonunun varsayılan değeri yokmuş ve null olabilen bir kolon değil. Yani ona da bir değer vermen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Değerden kastın değişken mi veri türü mü? Berkay Davas dedi: ogrencisoyad kolonunun varsayılan değeri yokmuş ve null olabilen bir kolon değil. Yani ona da bir değer vermen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şu an herhangi bir değişim yapamıyorum. Tablo da yukarıdaki hatayı veriyor.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 31 Mayıs 2021 #20 INSERT kodunu yazarken o kolona da veri girmen gerek. Şu an gördüğüm kadarıyla sadece iki kolona veri giriyorsun. Artı 0 Eksi
INSERT kodunu yazarken o kolona da veri girmen gerek. Şu an gördüğüm kadarıyla sadece iki kolona veri giriyorsun.