MySQL'i farklı bilgisayarlarda aynı anda kullanmak mümkün mü?

Falconus

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde veri tabanı var ve amacım aynı veritabanını farklı bilgisayarda kullanmak. Yani bir nevi kopyasını almak istiyorum. Birkaç yöntem denedim fakat işe yaramadı. Yardımlarınız için teşekkürler.

Ayni DB ye farkli cihazlardan baglanarak sorunu cozmus olmuyor musun?

Bir DB yi surekli kullanacagin makineye kopyalamaya calistigin zaman dizayn amacinin disina cikmis oluyorsun. ( ACID yok oluyor )

Ayni DB ye farkli cihazlardan baglanarak sorunu cozmus olmuyor musun?

Bir DB yi surekli kullanacagin makineye kopyalamaya calistigin zaman dizayn amacinin disina cikmis oluyorsun.
2 tane bilgisayar kullanıyorum. Proje geliştirirken databaseyi ilerletiyorum ve diğer bilgisayara geçtiğimde onu aynı şekilde kullanmak istiyorum hocam. Yeniyim bilmiyorum tam olarak fakat bilgisayar kapalıyken nasıl bağlanabilirim acaba ? Öyle bir şey var mı?

2 tane bilgisayar kullanıyorum. Proje geliştirirken databaseyi ilerletiyorum ve diğer bilgisayara geçtiğimde onu aynı şekilde kullanmak istiyorum hocam. Yeniyim bilmiyorum tam olarak fakat bilgisayar kapalıyken nasıl bağlanabilirim acaba ? Öyle bir şey var mı?

Database'i ilerletmek ne demek? Yeni table, column vs eklemek mi yoksa yeni data eklemek mi?

Yeni data ekliyorsan her defasinda dump alman gerek o cihazda isin bitince. Oteki cihazda da import edeceksin.

Yeni column | table ekliyorsan da migration scriptlerini kodlarinla birlikte kullanarak her cihazda ayni DB yapisini elde edebilirsin.

Database'i ilerletmek ne demek? Yeni table, column vs eklemek mi yoksa yeni data eklemek mi?

Yeni data ekliyorsan her defasinda dump alman gerek o cihazda isin bitince. Oteki cihazda da import edeceksin.

Yeni column | table ekliyorsan da migration scriptlerini kodlarinla birlikte kullanarak her cihazda ayni DB yapisini elde edebilirsin.
Dediğinizi yapacağım hocam teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı