Banka/Kart N Kolay sanal kart ile harcamalarının %50'si iade

Makaleler
6
Yer
Starling City
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci;
R5 5600 - 4.7 GHz OC

Fan;
ID-COOLING SE-224-XT White

Anakart:
Gigabyte B550M DS3H

Ekran Kartı;
PowerColor Red Devil RX 6900 XT

Bellek;
GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16

Depolama SSD;
Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s
Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s
Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s

Kasa/Güç Kaynağı;
Revenge Beyaz Terranova
MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold
Meslek
Green Arrow
31 Temmuz'a kadar N Kolay sanal kartınız ile yapacağınız alışverişlerin %50'si iade edilecek.

Kampanyadan en fazla 100 TL kâr edebilirsiniz. İadeler 15 Ağustos tarihinde yapılacak.

Ekleme;
"Kampanyadan sadece SMS ya da mobil bildirim ile bilgilendirilen kart sahipleri yararlanabilir."

Son düzenleme:
"Kampanyadan sadece SMS ya da mobil bildirim ile bilgilendirilen kart sahipleri yararlanabilir." ne demek oluyor bu açıklarsanız sevinirim pek anlayamadım da. Ben N kolaya kayıt oldum ancak kurye gelmesini bekliyorum. Yine de bu kampanyaya katılabilir miyim ?

"Kampanyadan sadece SMS ya da mobil bildirim ile bilgilendirilen kart sahipleri yararlanabilir." ne demek oluyor bu açıklarsanız sevinirim pek anlayamadım da. Ben N kolaya kayıt oldum ancak kurye gelmesini bekliyorum. Yine de bu kampanyaya katılabilir miyim ?
Yani demiş ki biz bazı kullanıcıları seçtik onlara SMS gönderdik sadece onlar kullanabilir.

Geçen de buna benzer iyi bir kampanya vardı kaydolmak için 18 yaş üstü olmak gerekiyor mu?

Evet N Kolay kullanmak için 18 yaş üstü olmanız gerekiyor.

"kampanyadan sadece SMS'ya da mobil bildirim ile bilgilendirilen kart sahipleri yararlanabilir." ne demek oluyor bu açıklarsanız sevinirim pek anlayamadım da. Ben N Kolay'a kayıt oldum ancak kurye gelmesini bekliyorum. Yine de bu kampanyaya katılabilir miyim?

Kurye gelmeden de kampanyadan yararlanabiliyorsunuz. Sanal kart kullanmanız gerekmektedir. Ve telefonunuza mesaj gelmesi gerekiyor kampanya hakkında.

Evet N Kolay kullanmak için 18 yaş üstü olmanız gerekiyor.

Kurye gelmeden de kampanyadan yararlanabiliyorsunuz. Sanal kart kullanmanız gerekmektedir. Ve telefonunuza mesaj gelmesi gerekiyor kampanya hakkında.

Toplamda 200 TL'ye kadar kampanyaya dahil bir sektörden alış-veriş yapsak olur sanırım. Oyun kategorisi geçerli oluyor mu bilginiz var mı?

Toplamda 200 TL'ye kadar kampanyaya dahil bir sektörden alış-veriş yapsak olur sanırım. Oyun kategorisi geçerli oluyor mu bilginiz var mı?

Geçersiz olanlar aşağıdaki gibidir. Oyun kategorisi dediğiniz Valorant, Steam gibiyse geçerli olabilir.

"Trendyol harcamaları, Passo ödemeleri, market harcamaları, cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme, kuyum, ulaşım ve Passolig İşlemleri kampanyaya dahil değildir."

Geçersiz olanlar aşağıdaki gibidir. Oyun kategorisi dediğiniz Valorant, Steam gibiyse geçerli olabilir.

"Trendyol harcamaları, Passo ödemeleri, market harcamaları, cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme, kuyum, ulaşım ve Passolig İşlemleri kampanyaya dahil değildir."
E-pin sitesi. G-PAY üzerinden ödeme yaptırıyor ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı