Near Orbit Vanguard Alliance 2: The Hero Rises Again, also called N.O.V.A. 2: The Hero Rises Again, is a first-person shooter video game, developed and...
archive.org
Hocam N.O.V.A. 3'ü bile emülatörde zor çalıştırdım. Örneğin 2 emülatör denedim Nox ile MEmu Player. Nox'ta fare hareketlerini koyamadım. MEmu da önce ekran gelmedi sonra da oynattı. Ekranın tam ortasında fare hareketinizi denk getirmeye çalışın gerisi kolay.
Aşırı karmaşık duruyor. Umarım becerebilirim. Eğer yapabilirsem döneceğim.
Near Orbit Vanguard Alliance 2: The Hero Rises Again, also called N.O.V.A. 2: The Hero Rises Again, is a first-person shooter video game, developed and...
archive.org
Hocam N.O.V.A. 3'ü bile emülatörde zor çalıştırdım. Örneğin 2 emülatör denedim Nox ile MEmu Player. Nox'ta fare hareketlerini koyamadım. MEmu da önce ekran gelmedi sonra da oynattı. Ekranın tam ortasında fare hareketinizi denk getirmeye çalışın gerisi kolay.
Hocam müjdemi isterim. Konuya attığım videoyu anlayarak izledim ve sonunda hem emülatöre hem de Android sürümü 14 olan telefonumda açmayı başardım ve şu an oynuyorum. Müthiş bir nostalji oldu, gören herkes bilgilensin lütfen, nasıl yapacağınızı anlatacağım:
Bu videodan faydalandım, İngilizcesi zayıf olup arşivden çıkarma kısmında sorun yaşayanlar okuyabilir.
Öncelikle dosyaları aşağıdan emülatöre veya telefonunuza kurun:
APK Dosyaları
Daha sonra ufak boyutlu olan dosyayı kurun ve açmayın. Bu eylemleri yaparken internetiniz mutlaka kapalı olsun.
Daha sonrasında ZIP klasörünü çıkartın ve
gameloft ->games klasörüne taşıyın. Eğer bu dosya sizde yoksa elle oluşturmalısınız dosya yöneticisi üzerinden.
Dosyaları çıkarıp taşıdıktan sonra oyununuza girebilirsiniz. İlk açılış başarısız olabilir, 2-3 kez daha denedikten sonra oyun açılacaktır, keyifli nostaljiler.