N1.com'daki 07 mağazası güvenilir mi?

İnternetten monitör alınması taraftarı değilim.
2 sene önce internetten monitör aldım, sağ baştan kırık şekilde geldi. Allah'tan iadeyi kabul ettiler.
Akabinde Vatan mağazasına gidip yüz yüze alışveriş yaptım. Hatta ilk aldığımda 2 tane ölü piksel çıktı, anında değişim yapıp yenisini aldım.
İnternet üzerinden her ürün alınır fakat kırılma olasılığı yüksek olan ürünlerin alınmasını tavsiye etmiyorum.

Akakçe üzerinden daha uyguna satan yerlere ulaştım. N11'deki bu satıcı niye?

Techburada gayet güvenilir bir yer
Ben bilgisayarımın çoğunu buranın bağlı olduğu yerden topladım.
moleculepc.com ile aynı çatı altındalar. Yerleri dudullu osb'de.

Akakçe üzerinden daha uyguna satan yerlere ulaştım. N11'deki bu satıcı niye?

Bu yeni eklenmiş sanırım. Hepsiburada üzerinde de bu fiyata yakın bir fiyattan satan bir satıcı vardı ama mağaza yorumları olmadığından ve fiyatın çok düşük olmasından dolayı güvenilir gelmemişti. Sizce sizin attığınız satıcı güvenli mi? İsimleri tanıdık geliyor ama...

Bu yeni eklenmiş sanırım(gaming.gen.tr). Hepsiburada üzerinde de bu fiyata yakın bir fiyattan satan bir satıcı vardı ama mağaza yorumları olmadığından ve fiyatın çok düşük olmasından dolayı güvenilir gelmemişti. Sizce sizin attığınız satıcı güvenli mi? İsimleri tanıdık geliyor ama...

Bu yeni eklenmiş sanırım. Hepsiburada üzerinde de bu fiyata yakın bir fiyattan satan bir satıcı vardı ama mağaza yorumları olmadığından ve fiyatın çok düşük olmasından dolayı güvenilir gelmemişti. Sizce sizin attığınız satıcı güvenli mi? İsimleri tanıdık geliyor ama...
İlk 2 sırada bulunanlar, bilinen satıcılardır. Düşünebilirsiniz.

gaming.gen.tr bir pazaryeri değil, tüm ürünleri kendisi satıyor ve güvenilir.

Yazımını okuyun lütfen.
Oldukça güvenilir.
İstanbul'da oturuyorsanız Dudullu Osb'ye gidip bire bir teslim alabilirsiniz. Hem ölüpiksel testi de yapıp öyle alırsınız monitörü.
Hemde kargocuların monitörü kırma riski ile karşılaşmazsınız.

Yazımını okuyun lütfen.
Oldukça güvenilir.
İstanbul'da oturuyorsanız Dudullu Osb'ye gidip bire bir teslim alabilirsiniz. Hem ölüpiksel testi de yapıp öyle alırsınız monitörü.
Hemde kargocuların monitörü kırma riski ile karşılaşmazsınız.
İstanbul'da oturmuyorum ama gidip alacağım yerlerde fiyat farkının yüksek olacağını düşünüyorum. Bir sorun olduğunda değişim yapan yerlerden almak sorun olmaz sanırım.

Fiyat farkı neden bu kadar fazla sizce? Neredeyse yarı fiyatına satılıyor gaming.gen.tr'de

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı