10100F alacağım. Şuanda fiyatı 900 TL ve kuponla 800 TL'ye alacağım. Bu tür ürünlerde de indirim oluyor mu? yoksa belli başlı ürünler mi giriyor sadece?Evet, ürünlerde de indirim olacak.
Tüm ürünlerde mi indirim oluyor hocam? Daha önce N11 indirimden bir şey almadım.Bizde kuzenime ekran kartı bakıyoruz. Sapphire Nitro+ RX 5700 XT almayı düşünüyoruz. Şu an 4700 TL. Kupon+İndirimle 4000-4300 TL civarı olursa direkt alacağız.
Ben de tam bilmiyorum. Fakat kuponun altında hangi ürünlerde kullanılmadığı yazıyor.Tüm ürünlerde mi indirim oluyor hocam? Daha önce N11 indirimden bir şey almadım.
Oluyor fakat hepsi indirime girmez, 10100F indirime girmeyebilir.10100F alacağım. Şuanda fiyatı 900 TL ve kuponla 800 TL'ye alacağım. Bu tür ürünlerde de indirim oluyor mu? yoksa belli başlı ürünler mi giriyor sadece?
Kasa, PSU ve İşlemci alacağım. Bakalım neler girecek indirime.Oluyor fakat hepsi indirime girmez, 10100F indirime girmeyebilir.
Alınan tüm kuponlar kullanılıyor diye biliyorum çünkü bende 5 farklı ürün alacağım.Beş kuponu beş farklı üründe kullanabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.