n11.com güvenilir mi?

Ortaklarından biri Doğuş grubu. Oldukça büyük bir site. Belki satıcı bazında sıkıntı yaşarsınız. Onu da mağaza ve ürün yorumlarını okuyarak minimize edebilirsiniz. Daha önce onlarca alışveriş yaptım ve sadece bir kez sorun yaşadım. Onda da ürünüm kargoda kayboldu. N11 arayıp ürün tutarı kadar alt limitsiz hediye çeki tanımladı hesabıma. Web aleminde tereddüt etmeden alışveriş yaptığım tek yer n11.
 
N11 güvenilirdir. Doğuş Holding kuruluşudur.

ve arkadaşların dediği gibi bir pazar yeridir. Örneğin bilgisayar bileşenleri satan bir firma burada bir mağaza açar ve satışlarını buradan yapar. Örnek olarak qp bilişim'i verebilirim ya da cep telefonunuza kılıf alacaksanız Spigen Türkiye'nin burada mağazası vardır.

Burada önemli olan N11'in değil, satın alacağınız ürünü satan firmanın düzgün ticaret yapmasıdır. İncelediğiniz ve satın almak istediğiniz ürünü satan mağaza hakkında sizin dışınızda alışveriş yapmış kişilerin yorumlarını "Mağaza Yorumu" bölümünden okuyarak satıcının kargoları zamanında verip vermediklerini, paketlemenin iyi olup olmadığını ya da alışverişin sorunsuz olup olmadığını araştırmış olursunuz.

Ondan sonra da alışverişinizi yapabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı