N11.com'daki Bu fiyatlar gerçek mi ?

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 3.739
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yani en pahalı şey en kaliteli şey mi oluyor bence almalısın. Paran varsa tabii.

Arkadaşlar ;

724expres.com sitesinin ve n11.com'daki blueface adındaki mağazanın sahibi de benim. Okan BOZ.
Öncelikle ilginize ve uyarılarınıza teşekkür ederim.
Ama bazı arkadaşlar ya çok hayalli ya da çok kötü niyetlidir. Kaçak mal, gümrük mallar, bozuk malları tamir edip satan vs. diyenler.
Hatanın sebebi : mağazaya xml linki ile ürün yüklerden fiyatları ayıran nokta ve virgülden kaynaklanan n11.com sitesinin genel bir hatasından kaynaklanmaktadır. n11.com da soru-cevap kısmından sorsaydınız cevap verirdim. n11.com sistemi şu an için alt yapı olarak yetersiz olduğundan mağazamı da kapattım. Bazı arkadaşlar sağ olsun incelemiş ; çoğu ürün fiyatları xml dosyasında dolar, euro, paund olduğundan n11.com sisteminde döviz çevirisi yoktur. Yani 10 dolar olan ürünü 10 tl gibi algılıyor. Sizde normal olarak batan geminin malları sandınız. 724expres.com da ve 724expres.sanalpazar.com da fiyatları incelerseniz gerçekleri göreceksiniz. Durum bundan ibarettir. Herkese iyi geceler.

Bugün N11.com'a girdim, blueface diye bir mağaza tüm ürünleri neredeyse yarı fiyatına satıyor. Gerçek mi bu arkadaşlar ? Bana biraz tokatçı gibi geldi.

724expres - n11.com

xERG3B.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı