N11.com'dan LG G2 alınır mı?

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 8.431
@Latios Gerçeği söylemek gerekirse telefonda nefret ettiğim tek renk beyaz diyebilirim ama keşke bir kaç resim atabilseniz. Bir de zor biliyorum ama bizimkileri ikna etmem lazım fiyat ta son ne olur?
Bence beyazı çok daha şık duruyor. Siyah cihazlar çok ucuz gözüküyor plastikten dolayı. Gidip gözle görün hak vereceksiniz bana. Valla fiyat son 1100 olur hediyelerle birlikte. One Plus One bana 1200'e patlayacak:D Cebimden çok para gitsin istemiyorum ben de:) İsterseniz gittigidiyor gibi sitelerden ilan açarım. Böylece cihazın sorunu olup olmadığını test etmiş olursunuz (zaten yok).

Çalıştığım yerde birinde beyaz S4 mini var ve kap aldı cihaza arka kapak ve ön tarafı komple kaplıyor. G2'de de oluyor mu? Beyaz'a ısınamıyorum. Şu an PC'min borcunu ödüyorum hala o yüzden sıkışığım yoksa gözüm kapalı alırım da bizimkilerle bir konuşmam lazım. İstanbul2da ne tarafta sınız? :)

Çalıştığım yerde birinde beyaz S4 mini var ve kap aldı cihaza arka kapak ve ön tarafı komple kaplıyor. G2'de de oluyor mu? Beyaz'a ısınamıyorum. Şu an PC'min borcunu ödüyorum hala o yüzden sıkışığım yoksa gözüm kapalı alırım da bizimkilerle bir konuşmam lazım. İstanbul2da ne tarafta sınız? :)
G2 için de benzer kapaklar var. Beylikdüzü tarafında oturuyorum. Alıp almamak size kalmış. Almayı düşünürseniz etiketleyip haber ederseniz konuşuruz.

@Latios Düşünüyorum da zaten. Son bir soru İnternet't ilan vericek misiniz? Resimleri şimdi bizimkileri ikna edersem mutlaka görmek istiyicekler. Zaten birde böyle alış verişlere karşılar İnternet üzerinden. :D
Sahinbinden.com'a ilan verirseniz bana link atın.

@Latios Düşünüyorum da zaten. Son bir soru İnternet't ilan vericek misiniz? Resimleri şimdi bizimkileri ikna edersem mutlaka görmek istiyicekler. Zaten birde böyle alış verişlere karşılar İnternet üzerinden. :D
Sahinbinden.com'a ilan verirseniz bana link atın.
Şuanda müsait değilim. Ekleyince mutlaka link atarım. Yalnız görecek bir şey yok ki zaten sıkıntısız, çiziksiz telefon:)

N11'de satılan telefonu merdiven altında falan üretmiyorlar :) Telefon aynı telefon ancak firma farklı.
Doğal olarak satış sonrası hizmetten çok bir beklentin olmamalı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı