N11.com'dan LG G2 alınır mı?

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 8.442
@Silinen üye Sistem şöyle işliyormuş: Ben size telefonu yolluyorum,sizin para sahibinden.com havuz hesabına geçiyor. Belirtilen süre içinde onay verirseniz para benim hesaba geliyor. Vermezseniz bana geri kargoluyorsunuz. Paranız iade oluyor.

Otomatik oluyor o. Bence LG garantili alın. 1100 TL'ye nerede bulacaksınız hediyeli G2'yi :D.
İkna işlemini gerçekleştirirebilsem. :sinsi:

Kredi kartı veya banka kartı ile.
Hocam bizde kart yok ya. Siz İnternet'e ilan verdiğiniz zaman bana link atın konuşalım. Bende şu an evde tekim. Evin konsey üyeleri gelsinler bi konuşalım. :D Başınızı çok ağrıttım farkındayım. :D Kusura bakmayın.

İkna işlemini gerçekleştirirebilsem. :sinsi:

Hocam bizde kart yok ya. Siz İnternet'e ilan verdiğiniz zaman bana link atın konuşalım. Bende şu an evde tekim. Evin konsey üyeleri gelsinler bi konuşalım. :D Başınızı çok ağrıttım farkındayım. :D Kusura bakmayın.
Nakit nereden almayı düşünüyordunuz o zaman:) Eve geçince ilanı koyacağım. İsterseniz elden de olur; ama elden verme taraftarı değilim. Cepte o kadar parayla İstanbulda gezilmez:) Bu arada hiç önemli değil maksat forumdan birine gitsin.

Parayı biriktirip bir kaç aya almayı düşünüyordum açıkçası. Telefonun da nakit gibi bir şey zaten. Onu da çaldırabilirsiniz. Bu arada telefona iyi bakın düşürmeyin. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı