N11-gameland satıcısı güvenilir midir?

RobinHood1923

Centipat
Yer
Rivya Krallığı
Daha fazla  
Meslek
Efsunger
Bu gün dün baktığım konsolun Hepsiburada'da geçici olarak temin edilemediğini gördüm aynı bundle şeklinde olan paketi aramaya başladım N11'de paketin aynısını gördüm fiyat farkıda yaklaşık 300 TL idi bilemiyorum güvenilir midir N11 bile tehlikeli ve kötü satıcılar olabiliyor eğer daha önce alışveriş yapan varsa yazabilir mi?

Ya sonuçta dünya bu, her mesleğin insanlarının iyisi kötüsü vardır ama ben genelde internetten alışverişlerimi N11'den yapıyorum ve yaparken de hem mağazanın hem ürünlerinin yorumlarına bakıyorum eğer olumlu yorum ve beğeniler %90'ın üzerindeyse genelde alırım. Birkere bile sorun yaşamadım, sana kötüsüde gelebilir.

Beyler siz ciddi misiniz ya şu an büyük ihtimalle virüs ü bahane ediyorlardır PS4'ler de çok çoştu yani nisan Mayıs sonuna kadar beklememi tavsiye edersiniz? Eğer gerçekten 1600 TL civari ise PS4'te büyük ihtimalle o civardadır beklerim sağ olun valla kazıklanacaktım aysonu 1600 TL olduğunu görsem ağlardım herhalde eyvallah. :D.
PS4'ten soğmuştu o fiyatlar yüzünden Xbox'a bakmaya geçmiştim ama şu virüs bir geçsinde fiyatlara iyice bakıp kararımı veriyim sağ olun tekrardan :D.

Konsol olayından çok fazla anlamamakla birlikte, aşağıya bir link eklemek istiyorum. Bu ürünler bana benzer geldi. Kontrol eder misiniz? Yanında ekstra oyun vb. bir şeyler veriyorsa bilemiyorum.

Abi şakamı bu fiyat? Ahahahah 3000TL'ye Vatan'da Xbox One X var, 1 aylık Gamepass üyeliğide var, varsın olmasın abi, kolda vermesin aynı paraya Xbox One X alınıyor, sakın alma bu fiyata bunu ama mağaza güvenilir.

Beyler siz ciddi misiniz ya şu an büyük ihtimalle virüs ü bahane ediyorlardır PS4'ler de çok çoştu yani nisan Mayıs sonuna kadar beklememi tavsiye edersiniz? Eğer gerçekten 1600 TL civari ise PS4'te büyük ihtimalle o civardadır beklerim sağ olun valla kazıklanacaktım aysonu 1600 TL olduğunu görsem ağlardım herhalde eyvallah. :D.
PS4'ten soğmuştu o fiyatlar yüzünden Xbox'a bakmaya geçmiştim ama şu virüs bir geçsinde fiyatlara iyice bakıp kararımı veriyim sağ olun tekrardan :D.

Dosya Ekleri

• 3CE6D089-2DD7-47D0-91A4-0553A5B00AB4.jpeg
    3CE6D089-2DD7-47D0-91A4-0553A5B00AB4.jpeg
    776,1 KB · Görüntüleme: 129
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı