N11 Garaj Online'den alınan Samsung 990 Pro 4 TB sahte olabilir mi?

Arkadaşın sıkıntısı hız değil, seri numara gözükmemesi ve kapasite problemi.
Samsung uygulamasında öyle gözüküyor. Dediğim gibi bu cihazlar M2 kutusuna konup kullanılsın diye yok, PC'ye takılsın diye var.

Belki bu PCI-E 4.0 kutu ile seri numarası gözükebilir ama garanti veremem.

Samsung uygulamasında öyle gözüküyor. Dediğim gibi bu cihazlar M2 kutusuna konup kullanılsın diye yok, PC'ye takılsın diye var.

Belki bu PCI-E 4.0 kutu ile seri numarası gözükebilir ama garanti veremem.
Direkt USB ile bağladıysa haklı olabilirsin. PCIe dönüştürücüler ile seri numaraları gözükür, ben öyle kullanıyorum bir tane.

Bir youtube kanalında bir kişi aynı problemi yaşamış ve samsung tarafından ürün orjinalliği de teyit edilmiş. Aynı yerde bu problem için programın SSD kutusunun kontrolcüsünü görüyor olabileceği cevabı verilmiş. Eğer böyle ise firmware yüklemenin başka bir yolu var mı?

Bir youtube kanalında bir kişi aynı problemi yaşamış ve samsung tarafından ürün orjinalliği de teyit edilmiş. Aynı yerde bu problem için programın SSD kutusunun kontrolcüsünü görüyor olabileceği cevabı verilmiş. Eğer böyle ise firmware yüklemenin başka bir yolu var mı?
Anakartında boş PCIe X16 slotu var mı? Kutuyla falan uğraşmayıp şöyle bir şey alıp takabilirsin:

Anakartında boş PCIe X16 slotu var mı? Kutuyla falan uğraşmayıp şöyle bir şey alıp takabilirsin:

harici disk olarak kullanmak için aldım.

Amazon üzerinde SSD kutusunu aldığım satıcıyla iletişime geçtiğimde cihazın 2TB a kadar destekliyormuşi 4TB olunca bu sıkıntı oluyor muş. ne kadar doğru bilemiyorum.

Ürünün orjinal olduğu da Samsung tarafından teyit edilmiştir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı