Hepinize merhabalar. Öncelikle kendimi tanıtmak isterim. Trabzon'da reklam tasarım işiyle ilgilenen küçük bir esnafım. Yaşım 42.
Amacım; yaşadığım sorunu buradan sizlerle paylaşmak ve bilinçlendirmekti.
Yaşım itibariyle burayı kullanmayı pek bilemedim ve bu yüzden siteden ceza aldım ve mesaj yazma hakkımı elinden aldıkları için cevap veremedim. Yanlış yerde konu açmışım ve galiba imla kurallarına uymadığım için ceza almışım. Kopyala yapıştır yaptığım için oldu.
Gelelim söylemek istediklerime;
Kendimi lord, kral, dük veya buna benzer konumlarda hissetmiyorum. Para verdiğim için asla kimse kölem de değil. Bunu bu şekilde yorumlayanların dağarcığında galiba oynadıkları oyunların izleri kalmış.
Ben oyun oynamayı bilmiyorum ve almak istediğim ssd'yi de iş için kullanacaktım ve ödemesini biriktirebilmek için de çok çalışmıştım. Ama nasip olmadı.
Şimdi en önemli konu; hakkınızı ne olursa olsun aramanızdır. Olumsuz örnekler size örnek olmadan hem de. Başka sitelerde öyleymiş yok böyleymiş yok sistem buymuş. Bunlar hikaye. Ne olursa olsun hakkınızı arayıp gerekirse sisteme karşı çıkacaksınız. Alış veriş yaparken saniyesinde size ait olan parayı alıyorlarken, neden iade edilince günlerce bekleyeceksiniz? Diğer sitelerdeki olumsuz örnekler sizin savunacağınız bir konu olamaz.
Ben susmadım ve hakkımı aradım ve sosyal medyada yayınlayacağımı söyleyene kadar bana hakkımı vermediler ama bunu yapacağımı söyleyince hemen ücret iadesi yapıp, hesabıma kupon tanımladılar.
Kesinlikle ve kesinlikle hakkınızı arayın. Gerekirse sisteme karşı çıkın ama hakkınızı arayın. Hakkınızı aramanız sizin suçunuz olamaz.
Gelelim müşteri temsilcilerine saygısız davranma konusuna. Onlar da asgari ücretle çalışan insanlarmış. Doğru, ben buna bir şey dememki. Fakat müşteri temsilcileri o firmanın temsilcileri ve bizim sorunlarımızı çözmek zorundalar. Bu yüzden maaş alıyorlar. Ayrıca bu sorunlar benden kaynaklı değil. Onlar bana ait olan bir şeyi rehin tutup benim zarar etmeme neden oldular. Bakın bir kuruş dahi olsa hakkınızı kimseye yedirmeyin. Miktarı önemli değil.
Ben bir müşterime dediğim zamanda, dediğim işi, teslim edemezsen onun zararını karşılamak zorundayım. Bu ticarette doğru olan bir mantıktır. İdrak etmek size kalmıştır.
Gelelim hakaret eden arkadaşlara. Özellikle
@Pwieh 'e. Kötü söz sahibinindir ve bu diğerleriniz için de geçerlidir. Yazdıklarını okudum ve seni şikayet ettim. Hakaretlerini silmişler. Öteki dünyada hakkımı alacağım senden. Bunu idrak edebileceğini sanmıyorum ama gerçek bu.
Umarım yaşadığım sorunu sizler yaşamazsınız ve yaşarsanız da artık çözüm yollarına nasıl ulaşabileceğiniz konusunda size fikir verebilmişimdir. Ödeme de o zaman anında geldi ve hesabıma kupon da tanımladılar. Lütfen her zaman her konuda hakkınızı arayın. Bazen sesinizi de yükseltin ama doğru bir şekilde hakkınızı aramayı sürdürün.
Hayırlı akşamlar...
Ömer