MMeric Hectopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 28 Ocak 2020 #11 Hüseyin42 dedi: Sadece n11'e mi yoksa internetten alışverişe mi güvenmiyorsunuz? Çünkü n11'deki magazalar hepsiburada, trendyol gibi yerlerde de satış yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... N11den yapmıyorum , Onu bende biliyorum ordaki kişi o sitedede satış yapıyor. Ancak her sitenin kuralları farklı Mesela onaylama sistemi var. Sen onaylamassan satıcıya parayı göndermiyor site Bknz. Gittigidiyor.VBvB
Hüseyin42 dedi: Sadece n11'e mi yoksa internetten alışverişe mi güvenmiyorsunuz? Çünkü n11'deki magazalar hepsiburada, trendyol gibi yerlerde de satış yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... N11den yapmıyorum , Onu bende biliyorum ordaki kişi o sitedede satış yapıyor. Ancak her sitenin kuralları farklı Mesela onaylama sistemi var. Sen onaylamassan satıcıya parayı göndermiyor site Bknz. Gittigidiyor.VBvB
2 270436 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 200 Çözümler 3 29 Ocak 2022 #12 Hakem heyetine başvurdum ve onlar satıcı ile görüştüler. Satıcı ürünü iade alıp paramı da iade etti, bilginize arkadaşlar.
Hakem heyetine başvurdum ve onlar satıcı ile görüştüler. Satıcı ürünü iade alıp paramı da iade etti, bilginize arkadaşlar.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 29 Ocak 2022 #13 270436 dedi: Hakem heyetine başvurdum ve onlar satıcı ile görüştüler. Satıcı ürünü iade alıp paramı da iade etti, bilginize arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hocam çok hızlı sonuçlanmış, tam olarak ne kadar sürdü? Bu arada sizin adınıza sevindim.
270436 dedi: Hakem heyetine başvurdum ve onlar satıcı ile görüştüler. Satıcı ürünü iade alıp paramı da iade etti, bilginize arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hocam çok hızlı sonuçlanmış, tam olarak ne kadar sürdü? Bu arada sizin adınıza sevindim.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #14 270436 dedi: Hakem heyetine başvurdum ve onlar satıcı ile görüştüler. Satıcı ürünü iade alıp paramı da iade etti, bilginize arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... 2 yıl sonra mı oldu bu olay? Umarım enflasyon farkını da vermişlerdir.
270436 dedi: Hakem heyetine başvurdum ve onlar satıcı ile görüştüler. Satıcı ürünü iade alıp paramı da iade etti, bilginize arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... 2 yıl sonra mı oldu bu olay? Umarım enflasyon farkını da vermişlerdir.
2 270436 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 200 Çözümler 3 31 Ocak 2022 #15 Yaklaşık bir hafta kadar sürdü arkadaşlar. Benim sonucu buraya yazmam bir yıl sürdü.