N11 izoly k201 i5 Alınır mı?

Alışverişinizi n11'den değil mağazadan yapıyorsunuz. Bu yüzden alışveriş yapacağınız mağazanın satış sayısını, mağazaya yapılan yorumları ve puanlamaları göz önünde bulundurarak nereden alacağınıza karar vermeniz sizin açınızdan iyi olacaktır. Bir de satın alacağınız üründen mağaza kaç adet satmış, nasıl yorum almış bunlar da önemli. Bu yazdıklarım bilinen şeylerdir. Ama yine de yazayım dedim.

Sizin sorunuza gelirsek. Verdiğiniz linkteki bilgisayar diğer arkadaşların yorumlarından anlaşılacağı üzere "çöp". Bütçenizi biraz daha artırabilirseniz güzel bir sistem toplayabilirsiniz.
Yorumlara baktım, güzel, süper, harika demiş herkes. Ne yani şimdi bunlara inan mı diyorsun?

Hocam hiç bulaşmayın bence. Bütçeni biraz arttırın burada daha güzel sistem tavsiyeleri gelecektir.
Valla bende İZOLY bilgisayar var güzel yani kullanıyorum bir sorun cıkarmadı ucuz bilgisayar satıyorlar, teknosa da media markette yarı yarıya fiyatları ne aldığınızı bilirseniz güzel bence arkadaşımda aldı oda memnun

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı