N11 klavye iadesi

Servis durduk yere rapor vermeyecek. Beni etiketleseydiniz az buz bir şeyler önerirdim. Bakalım çok şey olursa THH verirsiniz.

Servis durduk yere rapor vermeyecek. Beni etiketleseydiniz az buz bir şeyler önerirdim. Bakalım çok şey olursa THH verirsiniz.

Bir dahakine sizi etiketlerim hocam sizi unutmuştum ben geçenlerde görünce çok kral adamdı bunu etiketliyeyim dedim. Beklediğimden daha çok ilgilendiler bakalım neler olacak.

Dostlar ürünüm iade alındı THH sürecini iptal edeceğim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240730_165359_Papara.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Kardeşim iaden nasıl kabul edildi? Aynı durum bende de var, satıcı mağaza N11, iade reddedildi bana geri gönderiliyor.

Kardeşim iaden nasıl kabul edildi? Aynı durum bende de var, satıcı mağaza N11, iade reddedildi bana geri gönderiliyor.

Aradım iademi neden almiyorsunuz diye servis raporu istedi servisi aradim N11 iade için rapor istiyor iade için rapor vermiyoruz dediler N11 iadeyi kesinlikle alsın dediler. N11 aradim kayıt açtılar 2 gün sonra döndüler iadeyi yollayin alacağız dediler harbiden aldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…