N11 klavye iadesi

Synapse kurdum hocam ürünü gördü ama ışık kalitesini beğenmedim. Hocam almazlar mı şimdi? N11'e sordum yukarıdaki cevapları gördünüz paketi açtım yazdığım halde ürünün yeniden satılabilirliği bozulmadıkça alırız yazdı ürünü olduğu gibi koydum.

Ürüne herhangi bir zararda vermedim beğenmediğim bir şeyi kim kullanmak ister ki hocam.
Doğru diyorsun. İşte saçma sapan politikalar. n11.com'da telefon alıcaktım, farketmeksizin bir ürünün kutusunu açarsanız ve beğenmeyip iade ederseniz reddediyordu. Deneyin şansınızı ama ürünün tekrar size geri geleceğini sanıyorum.

Eğer kabul etmezler ise tüketici hakem heyetine verip 3 ay içerisinde sonuç alıyorsunuz maksimum 3 ay sürüyor. Paranızı verdiğiniz şekilde alıyorsunuz.

Doğru diyorsun. İşte saçma sapan politikalar. n11.com'da telefon alacaktım, fark etmeksizin bir ürünün kutusunu açarsanız ve beğenmeyip iade ederseniz reddediyordu. Deneyin şansınızı ama ürünün tekrar size geri geleceğini sanıyorum.

Eğer kabul etmezler ise tüketici hakem heyetine verip 3 ay içerisinde sonuç alıyorsunuz maksimum 3 ay sürüyor. Paranızı verdiğiniz şekilde alıyorsunuz.

Hocam umarım iade olur iyi dileklerinizi bekliyorum şunu fark ettim şikayetvara baktım adamlar ayakkabı monitör gibi şeylerin iadesini almış ama telefona hijyen ürünü demişler. Hocam asıl sorum şu N11 almadı diyelim üründe ciddi bir şekilde yay sesi var Razer servisinde şansımı denemeli miyim?

Hocam umarım iade olur iyi dileklerinizi bekliyorum şunu fark ettim şikayetvara baktım adamlar ayakkabı monitör gibi şeylerin iadesini almış ama telefona hijyen ürünü demişler. Hocam asıl sorum şu N11 almadı diyelim üründe ciddi bir şekilde yay sesi var Razer servisinde şansımı denemeli miyim?
Yok be hocam, o zaten yay sorunlu bir klavye. Serviste süründürürler, bir şey yapmazlar diye tahmin ediyorum. Şansınızı deneyin derim, n11'e iade yapın.

Yok be hocam, o zaten yay sorunlu bir klavye. Serviste süründürürler, bir şey yapmazlar diye tahmin ediyorum. Şansınızı deneyin derim, N11'e iade yapın.

Hocam kargoya verdim dediğiniz gibi yaptım sorduğum sorular da alacak gibi duruyorlar Razer ürünlerini yeniden satışa uygun getirmek zor değildir diye tahmin ediyorum umarim geri gelmez hocam iyi dileklerinizi eksik etmeyin iyi günler.

Yok be hocam, o zaten yay sorunlu bir klavye. Serviste süründürürler, bir şey yapmazlar diye tahmin ediyorum. Şansınızı deneyin derim, N11'e iade yapın.

Cumali hocam iadeyi incelemeye almışlar ne kadar sürer bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Hocam kargoya verdim dediğiniz gibi yaptım sorduğum sorular da alacak gibi duruyorlar Razer ürünlerini yeniden satışa uygun getirmek zor değildir diye tahmin ediyorum umarim geri gelmez hocam iyi dileklerinizi eksik etmeyin iyi günler.

Cumali hocam iadeyi incelemeye almışlar ne kadar sürer bilginiz var mı?
3 gün felan sürer. Ama uzatabilirler, çok uzatan var. n11 olduğu için 3 gün gibi bir sürede bakarlar.

3 gün falan sürer. Ama uzatabilirler, çok uzatan var. N11 olduğu için 3 gün gibi bir sürede bakarlar.

İlgilendiğin için teşekkür ederim cumali hocam iade hakkında sonucu paylaşacağım.

Rica ederim hocam ne demek. Tamam beklemedeyim.

1721724872634.png

Hocam iade talebi ertelendi ne demek bana sorulmadı bile.

1721724872634.png

Hocam iade talebi ertelendi ne demek bana sorulmadı bile.
canlı destege yazdım iade raporu cart curt dıyor siz gönderin dedim öyle demeyi bıraktı

Screenshot_1.png
Screenshot_5.png
Screenshot_3.png

Magaza iade raporu falan da ıstemedı ne saçma iş.

Son düzenleme:
Hakem heyeti maceranız yavaş yavaş başlıyor hocam geçmiş olsun.

Hocam haklarımı bildiğimi öğrenince müşteri temsilcisi ısrar etmeyi bıraktı mağaza alacağını söylemişti sorduğum cevaplarda şikayet varada yazdım iade almazsalar kullanırım artık hakem heyeti sonuçlanasıya kadar 4 tane klavye param olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı