N11 Mağaza Güvenirliği

Featen

Hectopat
Arkadaşlar N11’den bir bilgisayar sipariş ettim. Mağaza %93 beğenilmiş ve son zamandaki yorumların çoğunda sorun çıkmamış. Bir aksilik çıkmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkar derim çıkmaz, çıkmaz derim kırık gelir. Bu biraz şans işi. Ben eşime diz üstü bilgisayar aldığımda (gittigidiyor üzerinden) ekran fabrika hatalı olarak (sağ altta ölü pikseller) geldi. Firmayı aradım sorun çıkartmadan değişim yaptılar.
Bu durumda ürün elinize geçene kadar net bir şey söylemek mümkün değil. Kargoyu teslim alırken hasarlı olmamasına dikkat edin. Paketi açarken video kaydı yapın, ürünü ilk çalıştırdığınız ana kadar kesintisiz olsun. Testlerinizi yapın. Bir aksilik olursa video kayıtla n11'e bildirirsiniz. Ama yüksek satış rakamlarına sahip satıcılar 1-2 müşterisini üzerek kötü puan almak istemezler.
Kısaca olay biraz şans biraz da kargocuların futbolu ne kadar sevdiğine bakıyor.

Kargonun hasarsız geldiğinden emin ol. Eğer hasarlı gelirse dağıtımı yapan kişiden tutanak tuttur. Kargo sorunsuz eline ulaşırsa ürünü açar bakarsın. Eğer beğenmez yada içine sinmezse 14 iş günü içinde iade süren var.

Bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Denildiği gibi kargo sorunsuz gelirse kontrol edersin eğer bir aksilik yada beğenmeme durumu olursa 14 iş günü içerisinde iade edebilirsin. Ben bir çok kez iade işlemi yaptım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı