(N11-MSI kullanılmış laptop iade süreci

Aoven

Decapat
08.03.2021 de sipariş verdiğim ve 10.03.2021 de elime ulaşan laptopu 1 hafta kadar deneyimledikten sonra şarj süresinin benim için çok yetersiz olduğunu, ileride iyice sorun olacağını düşündüğüm için iade kararı aldım. Bugün satıcı ile iletişime geçtim ve yetkili servisten ürünün iadesi için servis raporu almam gerektiği söylendi. MSI yetkili servis nasıldır sizce? Laptopta herhangi bir sorun çizik vs yok.

Dostum seni yanlış bilgilendirmek gibi olmasın ama benim de başıma elektronik bir üründe bunlar geldi. Ben 175'i arayıp haklarımı öğrendikten sonra ona göre bir yolda ilerledim. Ürün eline ulaştıktan sonra 14 gün içinde istediğin gibi iade edebilirsin. Sende 175'i ara almış olduğun ürünün laptop olduğunu, nereden aldığını ve kaç paraya aldığını belirt. Sana yardımcı olurlar. Ayrıca 14 gün içinde iade istiyorsan eğer servise gönderme gibi bir zorunluluğun yok diye biliyorum.

@MertAhmet 175 i aradım 14 gün içinde koşul belirtmeden iade hakkınız mevcut diyor, N11 yönetimi ise 14 gün içinde cayma hakkınız mevcut fakat elektronik ürünlerde teknik servis raporu gerekli diyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı