N11 Nethouse satıcısı güvenilir mi?

Hocam makina çarşamba günü geldi. Kurulumunu yapıp direk otobüse yetişmem gerekti. Kutu içinden 3 oyun 1 ay gold üyelik ve 75 tl hediye nakit veriyorlar. Bu akşam eve dönünce biraz daha ayrıntılı bakıcam. Trendyol da ne yazık ki 2000 tl olmuş alet.
Hayırlı olsun hocam. Evet ben de düneyin baktım fiyat 2000 olmuş boşuna almadık. Konsolu biraz inceledikten sonra görüşünüzü paylaşırsanız sevinrim hocam.

N11 ile şuan davalık olduk mahkeme var sakın ama sakın n11 alışverişi yapmayın müşterisini mağdur edip çözmeyen bir firma ayrıca dükkan takibi yok dükkan yüzünden mağdur oldum arkasında durmadı bende n11'e dava açtım.

N11 ile şuan davalık olduk mahkeme var sakın ama sakın n11 alışverişi yapmayın müşterisini mağdur edip çözmeyen bir firma ayrıca dükkan takibi yok dükkan yüzünden mağdur oldum arkasında durmadı bende n11'e dava açtım.
Geçmiş olsun hocam nethouse mağazasından mı alışveriş yapmıştınız?

Geçmiş olsun hocam nethouse mağazasından mı alışveriş yapmıştınız?
N11 platformunda bulunan hiç bir mağaza güvenli değil. Neden derseniz mağazanın arkasında duran bir firma müşterinin arkasında değil. Ürününüz bozulur garantisi vardır sorunu çözemezsiniz mağdur olursunuz. 5 bin liram gitti o site yüzünden ve o derece mağduriyet yaşadım ki ne para iadesi alabildim ne müşteri memnuniyeti o yüzden siz siz olun aynı mağaza isminde başka sitede yer alan dükkan varsa gidin ordan alışveriş yapın hb gibi en azından onlar size kendi sitelerinin güvencesini sunacaktır. N11 bunu yapmıyor çünkü.

N11 platformunda bulunan hiç bir mağaza güvenli değil. Neden derseniz mağazanın arkasında duran bir firma müşterinin arkasında değil. Ürününüz bozulur garantisi vardır sorunu çözemezsiniz mağdur olursunuz. 5 bin liram gitti o site yüzünden ve o derece mağduriyet yaşadım ki ne para iadesi alabildim ne müşteri memnuniyeti o yüzden siz siz olun aynı mağaza isminde başka sitede yer alan dükkan varsa gidin ordan alışveriş yapın hb gibi en azından onlar size kendi sitelerinin güvencesini sunacaktır. N11 bunu yapmıyor çünkü.
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için.

425 liraya Arctis 3 aldım gayet hızlı kargolama ve paketleme iyiydi. Nethouse güvenilir.

Ayrıca ben 2 senedir n11'den alışveriş yaparım hala hiçbir şeyde sıkıntı çıkmamıştır.

Akşam 17.20 gibi sipariş verdim 15 dakika sonra kargoya verildi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı