N11 paramı gasp ediyor, ne yapmalıyım?

Pandemi yüzünden birçok şirketin karşılaştığı sorunlar yüzünden siteler mahvoluyor, inşallah en kısa sürede sorununuzu atlatırsınız.

Pandemi yüzünden birçok şirketin karşılaştığı sorunlar yüzünden siteler mahvoluyor, inşallah en kısa sürede sorununuzu atlatırsınız.
Dostum pandemi bahane olmamalı. O adam ticaret yapıyorsa pandemide de yapacak. Yapmıyorsa kapatıp gidecek. Pandemiden sadece onlar etkilenmiyor. Bir müşteri ve öğrenci olarak ben de zor durumdayım. Bozulan bir ürün ve almam gereken yeni bir ürün var.

Gerçekten sinir bozucu, ben bu tür şeylerden önlem amacıyla hep Hepsiburada kullanıyorum.

Benim de başıma geldi tefalden almıtşım 500TL kahve makinesı, önüzdeki hafta yautırıcaz falan yok muhasebeci değişti, yok bankan sorunlu, sallayıp duruyorlar 1hafta olması gereken iade tam 45 gün sürdü.

Hocam 30 günü devirdik biz henüz 15 gün de mahkemeyle uğraşacağız desek. Kendileri bilir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…