Merhaba arkadaşlar ben n11.com sitesinden bir tane klavye buldum. Sizce dolandırılır mıyım ya da herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
Çıkmaz n11 müşterisine sahip çıkıyor yanlış ürün gelirse iade edersiniz.Ama satıcıya dikkat edin yine de zaman kaybı yaşamamanız için.Merhaba arkadaşlar ben n11.com sitesinden bir tane klavye buldum. Sizce dolandırılır mıyım ya da herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
Çıkmaz N11 müşterisine sahip çıkıyor yanlış ürün gelirse iade edersiniz. Ama satıcıya dikkat edin yine de zaman kaybı yaşamamanız için.
Tamam naladım ama hiç ürün incelemesi falan yok ve diğer sitelere göre çok ucuz okul için kullanacağım kimse incelememiş sıkıntı çıkar mı o anlamda sordum.
Tamam naladım ama hiç ürün incelemesi falan yok ve diğer sitelere göre çok ucuz okul için kullanacağım kimse incelememiş sıkıntı çıkar mı o anlamda sordum.
Klavyenin modelini bizimle de paylaşabilir misiniz? Belki daha iyi bir alternatifi vardır.Tamam naladım ama hiç ürün incelemesi falan yok ve diğer sitelere göre çok ucuz okul için kullanacağım kimse incelememiş sıkıntı çıkar mı o anlamda sordum.
Satıcı yorumlarına bakın ve mağaza puanına. Eğer iyiyse mağaza her açıdan sıkıntı olmaz.N11'i getir aldı. Güvenli bir mağaza benim gözümde.
reis yorum yok zatenN11'i getir aldı. Güvenli bir mağaza benim gözümde.
Satıcı yorumlarına bakın ve mağaza puanına. Eğer iyiyse mağaza her açıdan sıkıntı olmaz.
piranha 2350 gaming rgb klavye Piranha 2350 RGB Kablolu Gaming Klavye Fiyatları ve ÖzellikleriKlavyenin modelini bizimle de paylaşabilir misiniz? Belki daha iyi bir alternatifi vardır.
Ürünün linki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.