N11 sitesinden klavye almak güvenilir mi?

ufuk yüce

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben n11.com sitesinden bir tane klavye buldum. Sizce dolandırılır mıyım ya da herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Merhaba arkadaşlar ben n11.com sitesinden bir tane klavye buldum. Sizce dolandırılır mıyım ya da herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
Çıkmaz n11 müşterisine sahip çıkıyor yanlış ürün gelirse iade edersiniz.Ama satıcıya dikkat edin yine de zaman kaybı yaşamamanız için.

Çıkmaz N11 müşterisine sahip çıkıyor yanlış ürün gelirse iade edersiniz. Ama satıcıya dikkat edin yine de zaman kaybı yaşamamanız için.

Tamam naladım ama hiç ürün incelemesi falan yok ve diğer sitelere göre çok ucuz okul için kullanacağım kimse incelememiş sıkıntı çıkar mı o anlamda sordum.

N11 şu an makul gibi görünsede Pazarama gibi olmayan ürünleri satışa koyup sipariş edilince ürünü iptal eden şirketlere dönüyor yavaş yavaş. Her zaman tavsiyem amazondur.

Tamam naladım ama hiç ürün incelemesi falan yok ve diğer sitelere göre çok ucuz okul için kullanacağım kimse incelememiş sıkıntı çıkar mı o anlamda sordum.
Klavyenin modelini bizimle de paylaşabilir misiniz? Belki daha iyi bir alternatifi vardır.

Arkadaşlar pardon linki almayı unutmuşum ürün linki:Piranha 2350 RGB Kablolu Gaming Klavye Fiyatları ve Özellikleri,
N11'i getir aldı. Güvenli bir mağaza benim gözümde.

Satıcı yorumlarına bakın ve mağaza puanına. Eğer iyiyse mağaza her açıdan sıkıntı olmaz.
reis yorum yok zaten
Klavyenin modelini bizimle de paylaşabilir misiniz? Belki daha iyi bir alternatifi vardır.
piranha 2350 gaming rgb klavye Piranha 2350 RGB Kablolu Gaming Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Ürünün linki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı