Hamza Ensar Sağlam
Megapat
Daha fazla
@Hamza Ensar Sağlam Süreci bekleyin. Kendileri de kontrol ettiklerinde sorunlu olduğunu fark ederler, zaten siz de fark etmişsiniz. Bu süreçte hem teknik sorunu, hem de ürünü kontrol ediyorlar. Yani zaruri bir süreç bu anlayacağınız.
Ben de parayı bir an önce alıp yeni RAM almak için bu 14 günlük süreci sordum. Bazı tüketiciler kutu içerisinden ürünü alıp yerine aynı model ama bozuk olan farklı ürün koydukları için prosedür gereği kontrol ediliyor demişlerdi. Bu süre de öyle dükkana girdin, 2 sakika baktı tamam dedi gibi olmuyormuş.
@Hamza Ensar Sağlam Stok tükenmiştir, olağan bir durum bu. Sizin aldığınız yer belli, aldığınız zamana ait faturanız da var. Bozuksa her türlü iade almaları lazım.
@Hamza Ensar Sağlam Süreci bekleyin. Kendileri de kontrol ettiklerinde sorunlu olduğunu fark ederler, zaten siz de fark etmişsiniz. Bu süreçte hem teknik sorunu, hem de ürünü kontrol ediyorlar. Yani zaruri bir süreç bu anlayacağınız.
Ben de parayı bir an önce alıp yeni RAM almak için bu 14 günlük süreci sordum. Bazı tüketiciler kutu içerisinden ürünü alıp yerine aynı model ama bozuk olan farklı ürün koydukları için prosedür gereği kontrol ediliyor demişlerdi. Bu süre de öyle dükkana girdin, 2 sakika baktı tamam dedi gibi olmuyormuş.
@Hamza Ensar Sağlam işte bu yüzden küçük satıcılardan alışveriş yapmamanız gerek satıcı farklı ama aynı yokuşa sürme taktikleri ayıpı onlar yapmış işi servise sürüp servisren rapor alamayacağınızı biliyorlar o yüzdrn servis diyorlar sizlere ikinci el bir anakart satmışlar bu süreçte ben satıcımı çok darladım ve kazandım iade almayacağını servis raporu diye tutturdu tüketici mahkemesine her yere gittim bayağı tartıştık sonunda iade aldı o günden beri küçük satıcılarla ilişkimi kestim eğer benim gibi yapışkan bir insansanız durmadan iletişim hatlarını arayın şikayet vara her yere tüm rezilliklerini yayın ve yaptığınız tüm şikayetleri satıcınıza bildirin korkmaya başlar iki buçuk atmaya başlar bu küçük satıcılar bir kere lekelendimi bir daha o firmadan kimse alışveriş yapmaz kurumsal olsa kimse takmaz ama küçük satıcı her yere şikayetinizi yazın korkutun tüketici haklarınizı bildirin en son çare THH kalır oda en az 6 ay sürer.