Arkadaşlar cevap veren herkese teşekkürler. Canlı destek ile konuştum, yine aynı şeyleri zırvaladılar. Son 3 konuşmamda söyledikleri gibi durumun acil olduğu belirtilip, ilgili ekibe iletildiğini söylediler.
Aynı hazır cevapları Şikayetvar' da ya da diğer canlı destek konuşmalarımda da tekrarladılar. Kimsenin benimle iletişime geçtiği ya da yardım ettiği yok. Arkadaşın tavsiyesi gibi THH' ye başvuracağımı söyledim, fakat yine aynı şeyler söylendi. Tavsiye ettiğiniz gibi 2-3 gün daha bekleyip, olmazsa THH' ye başvuracağım.
EDİT:
Arkadaşlar Cuma günü benimle iletişime geçildi. Finans bölümünden bilgi gelmiş, paramın yatırılacağına dair bankama talimat gönderilmiş güya. Fakat 3 gün geçti ortada yine para yok. THH' ye başvuracağım, başka bir çarem kalmadı.
Bugün Amazon' dan başka bir ürünle alakalı iade aldım. İadeniz alınmıştır mesajının ardından 15 dakika içerisinde paramı yatırdılar. Bu rezil firmadan ise kargolanmadan ürünü iptal etmeme rağmen 10 gündür paramı alamıyorum. Cidden böyle rezil, böyle utanmaz başka bir firma görmemiştim. Bu konuyu gören arkadaşlardan da bu firmadan uzak durmalarını tavsiye ediyorum.