N11 üzerinden alınan ASUS TUF A15 açılmıyor

Öncelikle iyi akşamlar. Sizde işe yarar mı bilmiyorum ama bundan bayağı önce kendi Lenovo cihazımda bu sorunu yaşamıştım. CTRL-alt-ESC tuşlarına 15 saniye basılı tuttuktan sonra 1-2 saniye bekleyip güç tuşuna 15 saniye basılı tuttuğumda sorun çözülmüştü. Ama tuş kombinasyonu ne işe yarıyor bilmiyorum. Bende sorun olmamıştı. Sizde sorun çıkarabilir belki.
Denedim hiçbir şey olmadı maalesef

CTRL+Shift+Windows+b kombinasyonunu deneyin. Ekran kartını resetler belki çözülür.
Maalesef bu da işe yaramıyor

CTRL+Shift+Windows+b kombinasyonunu deneyin. Ekran kartını resetler belki çözülür.
Maalesef bu da işe yaramıyor
Hocam iade edebiliyorsanız edin işinizi şansa bırakmayın.
Yarın servisle ve aldığım yerle iletişime geçeceğim

Olmazsa şarjdan çıkarıp tekrar deneyebilirsiniz. Ben çıkarmamıştım.
Yok hocam şarjda olmasıda etkilemiyor

Şarjdan çıkarıp denediniz mi?
Denedim aynı sorun devam ediyor

Maalesef bu da işe yaramıyor.

Yarın servisle ve aldığım yerle iletişime geçeceğim.

Yok hocam şarjda olması da etkilemiyor.

Denedim aynı sorun devam ediyor.

Benim bildiğim tek yol CTRL-alt-ESC (15 saniye) ve güç tuşu (15 saniye) kombinasyonu idi. Sizin de işinize yarasaydı mutlu olurdum. Söyleyebileceğim tek şey süreleri biraz daha uzatmanız, 30 saniye falan basılı tutun. Büyük ihtimalle sonuç değişmez ancak yine de deneyin derim ben. Umarım sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

Büyük ihtimal ile RAM sorunlu hocam siz yine de iade edin veyahut değiişim isteyin.

Benim gördüğüm kaynakta RAM yerini değiştirme gibi bir çözümde vardı. Ancak garanti varsa iade veya değişim istemesi daha mantıklı gibi.

Büyük ihtimal ile ram sorunlu hocam siz yine de iade edin veyahut değiişim isteyin
Tamamdır yarın iletişime geçeceğim teşekkürler

Benim bildiğim tek yol CTRL-alt-ESC (15 saniye) ve güç tuşu (15 saniye) kombinasyonu idi. Sizin de işinize yarasaydı mutlu olurdum. Söyleyebileceğim tek şey süreleri biraz daha uzatmanız, 30 saniye falan basılı tutun. Büyük ihtimalle sonuç değişmez ancak yine de deneyin derim ben. Umarım sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

Benim gördüğüm kaynakta RAM yerini değiştirme gibi bir çözümde vardı. Ancak garanti varsa iade veya değişim istemesi daha mantıklı gibi.
Teşekkürler hocam yarın aldığım yerle iletişime geçeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı