N11 üzerinden hazır sistem alınır mı?

LeminTol

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar görselde görmüş olduğunuz sistemi İncehesap N11 üzerinden ufak bir indirimle ve peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla satışa sunmuş. Bunun gibi 21 sistem var bana bu mantıklı geldi. Sizin yorumlarınızı da almak istiyorum. Sizce mantıklı mı yoksa farklı bir yerden daha uygun bir sistem bulabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-07-09-20-54-10-985_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-07-09-20-54-10-985_com.android.chrome.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 41
Bütçeniz ne kadar acaba?

Ve ddr4 sistemler gelecek vadetmiyor hocam artık.

Site olarakda incehesap, itopya, gamingentr tarzı siteler var bakının derim.

@LeminTol SSD 1 TB yaparsanız bu sistem fena değil İtopya'dan yaz indirimlerinden baktım ama sitedeki ile sepetteki fiyat uyuşmuyor, biraz daha bakınacağım.

Evet inceledim iyi gözüküyor ancak bir de SSD'yi 1 TB yaptığım zaman fiyat birazcık aşıyor beni bu akşam incehesabın Gaming gecesi var oraya da bir bakacağım dikkatimi çeken olursa atacağım buraya sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.

Evet inceledim iyi gözüküyor ancak bir de SSD'yi 1 TB yaptığım zaman fiyat birazcık aşıyor beni bu akşam incehesabın Gaming gecesi var oraya da bir bakacağım dikkatimi çeken olursa atacağım buraya sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.
Her zaman hocam. Bende buna biraz kafa yorar akşama doğru size sistemler atarım.

Merhaba arkadaşlar görselde görmüş olduğunuz sistemi İncehesap N11 üzerinden ufak bir indirimle ve peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla satışa sunmuş. Bunun gibi 21 sistem var bana bu mantıklı geldi. Sizin yorumlarınızı da almak istiyorum. Sizce mantıklı mı yoksa farklı bir yerden daha uygun bir sistem bulabilir miyim?

Hocam o 21 sistemin linkini atar mısınız acaba?

Hocam o 21 sistemin linkini atar mısınız acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı