N11 ve Hepsiburada güvenilir midir?

kullanilmiyorr

Hectopat
Ben Xiaomi Mi Band 4 ve Xiaomi Redmi 20000 MAh'lık bir powerbank alacağım, Hepsiburada'dan daha önce alışveriş yaptım ama N11'i bilmiyorum. Size sorayım dedim. Toplamda 300 TL harcayacağım için bir de öğrenciyim boşa gitmesini istemiyorum. Ve Powerbank'in boyutu telefonumla aynı boyutta olur mu cebe sığar mı? Telefonum J7 Pro.

Powerbank:

Xiaomi Mi Band 4:

Mağazaların ve ürünlerinin kullanıcı yorumlarına bakarsan rahatlıkla anlayabilirsin. Site olarak güvenlidir fakat satıcıların ne göndereceği belli olmaz, o yüzden puanlarına ve yorumlarına bakmalısın.

Oralardan bir şey alınca paramız güvence altında mı? Mesela ürünü aldığımız adam dolandırıcı çıkarsa paramız iade ediliyor mu?

Düzgün puanı olan sitelerden toplamda 8 yıldır 55K alışveriş yaptı babam. Bir kere bile denk gelmedim. Ama dediğim gibi sorun yaşamak istemiyorsanız 8.5 üzeri puanlı yerlerden alışveriş yapın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı