N11 vs Adeks Store vs İtopya

alaattin

Megapat
Daha fazla  
Alacağım kulaklık bu 3 sitede de aynı fiyatta. Kargo hızı, satıcı iletişimi garanti ve iade konusunda hangisinde en az sorunu yaşarım?

N11'de en yüksek satışı ve yıldızı alanı tercih edeceğim en ucuzu değil. Önceki alışverişlerimde hiçbir sorun yaşamadım.
İtopya kargo konusunda sıkıntı yaşadığını duydum. Tatil dolayısıyla PC toplayan çokmuş sanırım.
Adeks Store ile ilgili pek bir şey duymadım sanırım yeni veya benim bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İtopyayı sona koyabilirsin. Diğer ikisi hakkında bilgim yok ama İtopya’ dan kötü olamazlar. Siparişin 1 hafta 10 günde anca eline geçer o süreçte aramak istesen ulaşamazsın. Maile geri dönmezler. Eğer Kadıköy civarındaysan ayaklarını gidince anca çözüyorlar sıkıntını. Bunları yaşadım çok istersen kanıtlayabilirim.
Kesinlikle bu bütçeye GSP300 öneririm. Eğer çirkin diyorsanız da MH752 öneririm.
Dediğiniz gibi şekli kötü geldi. MH752 Takstar Pro 82 kullaklık olduğu için daha çok stüdyo o yüzden güveniyorum. Cloud 2 ise Takstar Pro 80 yani daha eski bir modelin yeniden dizayn edilmiş hali.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı