N11'de magic satıcısından işlemci alınır mı?

Kanka ne yaptın.

Valla ne yapayım ya şu an mecburen kırık kullanıyorum THH başvurmayı da unuttum sayende hatırladım. Adamlar bayağı troll kesinlikle alışveriş yapılmaz telefonda bizde video var paketlerken sağlam paketledik isterseniz gönderelim dediler, göndermediler kırığın kargoda oluşmasına imkan yok oluşsa bile paket içinde olurdu zaten, en başta kırık işlemci gönderdiler THH başvuruyum sonuçlansın büyük ihtimal ben haklı bulunacağım işime yarıyor aslında 5,6 ay sonra para iadesi alsam üstüne 2,3 k daha koyup yeni seri alabilirim.

Vallahi ne yapayım ya şu an mecburen kırık kullanıyorum THH başvurmayı da unuttum sayende hatırladım. Adamlar bayağı troll kesinlikle alışveriş yapılmaz telefonda bizde video var paketlerken sağlam paketledik isterseniz gönderelim dediler, göndermediler kırığın kargoda oluşmasına imkan yok oluşsa bile paket içinde olurdu zaten, en başta kırık işlemci gönderdiler THH başvuruyum sonuçlansın büyük ihtimal ben haklı bulunacağım işime yarıyor aslında 5,6 ay sonra para iadesi alsam üstüne 2,3 k daha koyup yeni seri alabilirim.
Kanka boşver deme başvur bence

Kanka boş ver deme başvur bence.

Anakartımda sorunlu çıkmıstı köşesinde ezik vardı garaj Online sorgusuz sualsiz iade aldı telefon bile açmadılar. bunların gerçekten kanı bozuk ya başka bir forumda gördüm adam anakart yollamıs BIOS güncellemeleri için anakartın pcie yuvasını kırıp geri paketleyip adamıda engellemişler şaka gibi.

Anakartımda sorunlu çıkmıstı köşesinde ezik vardı garaj Online sorgusuz sualsiz iade aldı telefon bile açmadılar. bunların gerçekten kanı bozuk ya başka bir forumda gördüm adam anakart yollamıs BIOS güncellemeleri için anakartın pcie yuvasını kırıp geri paketleyip adamıda engellemişler şaka gibi.
İnşallah işlemcim bozulmaz bunların garantisine güven mi oluf

Technopat Haberler

Geri
Yukarı