N11'de mouse iade edilebilir mi?

musaayar35

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben N11'den Aerox 3 Wireless 2022 modeli almak istiyorum satıcıyla konuştum 2022 değilse iade eder misiniz diye açılmış ürünün iadesini almıyoruz dedi. Eğer 2022 değilse iade edebilir miyim? Öyle bir hakkım var mı? Teşekkürler, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben N11'den Aerox 3 Wireless 2022 modeli almak istiyorum satıcıyla konuştum 2022 değilse iade eder misiniz diye açılmış ürünün iadesini almıyoruz dedi. Eğer 2022 değilse iade edebilir miyim? Öyle bir hakkım var mı? Teşekkürler, iyi günler.

Başlıkta 2022 yazıyorsa ve size 2022 gönderilmediyse açılsa bile iade edebilirsiniz.

Ürünü aktif olarak kullanıyorum, SteelSeries tasarımlı turuncu kutuyu geldiğinde açmadan altına bakın, mouse'un alttan görünümü var orada yeni skatezler var ise Onyx verisyonudur.

Bakınız skatezler bu şekilde ise ilk üretimdir:
1659610633465.png
Bu şekilde ise yeni versiyonudur.
1659610681287.png

Son düzenleme:
Ürünü aktif olarak kullanıyorum, kutu geldiğinde açmadan altına bakın, mouse'un alttan görünümü var orada yeni skatezler var ise Onyx verisyonudur. Ancak 2022 yazmasına rağmen ilk Aerox'u yollarsa iade edilir.

Bakınız skatezler bu şekilde ise güncel değildir:
Fiyatı 900 lira olduğu için tedirgin oldum

Ürünü aktif olarak kullanıyorum, SteelSeries tasarımlı turuncu kutuyu geldiğinde açmadan altına bakın, mouse'un alttan görünümü var orada yeni skatezler var ise Onyx verisyonudur. Ancak ürün başlığında 2022 yazmasına rağmen ilk Aerox'u yollarsa iade edilir.

Bakınız skatezler bu şekilde ise ilk üretimdir:
Bide mauseden memnunmusun

Fiyatı 900 lira olduğu için tedirgin oldum

Bide mauseden memnunmusun
Bu fiyat bandında rakiplerine de göz atabilirsin piyasayı pek takip etmiyorum mouse konusunda o yüzden fikrim yok. Aerox 3'e gelince, ağır bir mousedan geçiyorsan ilk başta garip hissettirecektir çünkü akıp gidiyor, çok hafif ama alıştıktan sonra gayet rahat. Onun dışında el boyutuma vesaire uygun olduğundan konfor konusunda da sıkıntı çekmedim, Tasarımı da oldukça modern duruyor, sadece deliklerin arasına birşeyler girmemesine dikkat edersen sorun olmaz.

Son düzenleme:
Bu fiyat bandında rakiplerine de göz atabilirsin piyasayı pek takip etmiyorum mouse konusunda o yüzden fikrim yok. Aerox 3'e gelince, ağır bir mousedan geçiyorsan ilk başta oldukça garip hissettirecektir çünkü akıp gidiyor, çok hafif ama alıştıktan sonra gayet rahat. Onun dışında el boyutuma vesaire uygun olduğundan konfor konusunda da sıkıntı çekmedim, Tasarımı da oldukça modern duruyor, sadece deliklerin arasına birşeyler girmemesine dikkat edersen sorun olmaz.
Peki kablolumu kablosuzmu almalıyım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı