N11'de PS4 iadesi nasıl yapılmalı?

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Merhaba. Satin almis oldugum PS4'un CD okumasi hasarli geldi. Degisim talebinde bulundum. Magaza adi kahraman konsol puani ise 9.8. yorumlarida guzel ama bazi saticilar gereksiz yere degisim talebini ret ediyormus sikayet vardan baktim. Sizce N11 musteri hizmetleriyle ürün adamin eline ulasmadan goruseyim mi? Bu surecte sıkıntı yasar miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğrafları çek, ürünü aldığın gibi detaylı, eksiksiz ve temiz olarak paketle, son halini de fotoğrafla. İade talebi oluştur, muhtemelen kod verecekler o kod ile ilet. Kargo kodunu da kontrol amaçlı kendin not al. Daha sonrasını n11'e bırakabilirsin. Muhtemelen sorun olmayacaktır. (Ürünün hasarlı geldiğini n11'e iletmelisin önce tabii, eğer iletmediysen)

Fotoğrafları çek, ürünü aldığın gibi detaylı, eksiksiz ve temiz olarak paketle, son halini de fotoğrafla. İade talebi oluştur, muhtemelen kod verecekler o kod ile ilet. Kargo kodunu da kontrol amaçlı kendin not al. Daha sonrasını N11'e bırakabilirsin. Muhtemelen sorun olmayacaktır. (ürünün hasarlı geldiğini N11'e iletmelisin önce tabii, eğer iletmediysen)

Tamam sag olun ama iade degil ben degisim diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı