N11'de satılan iPhone Lighting orijinal mi?

Tamam kullanman progpaganda yapmanı engellemiyor sonuçta markayı sevmiyorsan burada propaganda yapacağın anlamına da gelmiyor genelde yapanlar Android sever arkadaşlar olduğu için dedim.
Android propagandası yaptığımı hatırlamıyorum.
kendi sitesinden alamıyorum, hata veriyor. Orjinalini satan başka bir site mevcut mudur?

Android propagandası yapmadın genelde Android telefon markaları sever arkadaşlar yapar diyorum.

Apple fanboyu olmanın lüzumu yok. Ürün 90 lira ancak çok daha ucuza mâl ettikleri belli.

Ya arkadaş zaten orijinal olmayanıda 55 60 lira dün miniso mağzasında gördüm seninde Android fanboyu biri olduğunu biliyorum her Apple başlığında bu tarz yorumların destekçiliğinden anlaşılıyor.
Sanki Apple’da muhasebe departmanında çalışıyorsunuz ona bakarsanız Samsung'un 10 bin mAh powerbanki 145 lira X markasının 80 lira sizce ikisi aynı ömürde veya aynı malzeme kalitesine sahip olur mu?

Alacak arkadaşa tavsiyem ikinci el’de bakabilir orijinal kutudan çıkmış kullanılmayan ucuza ben birçok orijinal ürün buluyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…