namSx2
Centipat
kendi sitesinden alamıyorum, hata veriyor. Orjinalini satan başka bir site mevcut mudur?Olur mu? Maliyeti 1 $ olan şeyi müşteri dostu (!) Apple 50 ₺'ye satar mı hiç? En az 100 ₺.
Orijinali:
kendi sitesinden alamıyorum, hata veriyor. Orjinalini satan başka bir site mevcut mudur?Olur mu? Maliyeti 1 $ olan şeyi müşteri dostu (!) Apple 50 ₺'ye satar mı hiç? En az 100 ₺.
Orijinali:
Android propagandası yaptığımı hatırlamıyorum.Tamam kullanman progpaganda yapmanı engellemiyor sonuçta markayı sevmiyorsan burada propaganda yapacağın anlamına da gelmiyor genelde yapanlar Android sever arkadaşlar olduğu için dedim.
kendi sitesinden alamıyorum, hata veriyor. Orjinalini satan başka bir site mevcut mudur?
kendi sitesinden alamıyorum, hata veriyor. Orjinalini satan başka bir site mevcut mudur?
Apple fanboyu olmanın lüzumu yok. Ürün 90 lira ancak çok daha ucuza mâl ettikleri belli.Tamam kullanman progpaganda yapmanı engellemiyor sonuçta markayı sevmiyorsan burada propaganda yapacağın anlamınada gelmiyor genelde yapanlar Android sever arkadaşlar olduğu için dedim.
İftira nerede?Tamam senin gözünde alıntı yaptım kardeş. İnsanlara iftira atma.
Android propagandası yaptığımı hatırlamıyorum.
![]()
Çoklayıcı , Switch Fiyatları ve Modelleri
Çoklayıcı , Switch fiyat ve modelleri Teknosa'da! Çoklayıcı , Switch en uygun fiyat ve ürün garantisi ile Teknosa Mağazaları ve teknosa.com'da!www.teknosa.com
Apple fanboyu olmanın lüzumu yok. Ürün 90 lira ancak çok daha ucuza mâl ettikleri belli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.