N11'de Satılan PS3 Alınır mı?

156318

Kilopat
Makaleler
5
PS3 almayı düşünüyorum çünkü fiyatı düşük. N11’de 850 TL’ye bir tane var ve yorumları da gayet iyi görünüyor. Ama aklıma bazı şeyler takıldı.
Gta 5+ps3 500 Gb +2 Adet Sıfır Kol+45 Adet Oyunlu - n11.com

Bunu alırsam internete bağlanır mı? Online oyun oynayabilir miyim? Ne gibi sıkıntılar çıkarabilir?
1525554556403.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hicbirsey 1080P degil. Butun oyunlar 720P. Çamur gibi ayarlarda calisiyor. Xbox One aldim. O camur gibi goruntulerden kurtuldum. Xbox One ucuzdur. Kardeslik ile oyunlar cok ucuz. Max 100 TL. Eski nesil alma. Alabiliyorsan PS4, olmazsa Xbox One. Oda olmazsa en son care PS3.

Baya baya PS Network uzerinden Online oynayabilirsiniz. PSNINJA vs kullansan bile ban yersen gitti makina. Online bir daha yok. PSN yok. Bu dediginiz yanlis. Kirik makina ile online oynanabilir ama cok buyuk ihtimalle ban yersiniz.

Sony PS3 ile ilgilenmiyor artik. 5-10 oyun disinda butun oyunlari online oyna. Ban yemezsin. Ama bir kere Black Ops 2 oynasana ;) Girer girmez BAN. Bu aslinda SONY'in degil oyun yayimcilarinin sorumlulugunda. Onlarda pek takmiyor.
Black ops 2 ban demişsiniz kaç kere zombi moduna veya normal modda cfwli makineyle girdim ve hala ban yemedim psninja eskidi artık sen enablerin tek başına kullanımı yetiyor psn patchda dahil ama psnpatch yerine webmandan cfwyi makine aç kapa yapılana kadar devre dışı yapmak dahada riski azaltıyor üçgen+R2 kombinasyonu ile yapılıyor

Konuya ayriyeten cevap olarak n11deki fiyatları çok yüksek satılıyorlar reklam olmasın ama gittigidiyor biraz daha uygun fiyata bulursun ps3ün edeceği değer en fazla 600dür evet ps3 hala alınır yıl 2020 olsa bile ve hatırlatmak gerekirse Türkiye şartlarında hiçbirşekilde XBOX alınmaz oyunlarını zor bulursun dijital almak haricinde ve satmaya kalkıştığında ya çok düşük değere alınır yada hiç satamazsın hiçbir spotcu nerdeyse almıyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı