N11'de Satılan PS3 Alınır mı?

156318

Kilopat
Makaleler
5
PS3 almayı düşünüyorum çünkü fiyatı düşük. N11’de 850 TL’ye bir tane var ve yorumları da gayet iyi görünüyor. Ama aklıma bazı şeyler takıldı.
Gta 5+ps3 500 Gb +2 Adet Sıfır Kol+45 Adet Oyunlu - n11.com

Bunu alırsam internete bağlanır mı? Online oyun oynayabilir miyim? Ne gibi sıkıntılar çıkarabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Black ops 2 ban demişsiniz kaç kere zombi moduna veya normal modda cfwli makineyle girdim ve hala ban yemedim psninja eskidi artık sen enablerin tek başına kullanımı yetiyor psn patchda dahil ama psnpatch yerine webmandan cfwyi makine aç kapa yapılana kadar devre dışı yapmak dahada riski azaltıyor üçgen+R2 kombinasyonu ile yapılıyor

Konuya ayriyeten cevap olarak n11deki fiyatları çok yüksek satılıyorlar reklam olmasın ama gittigidiyor biraz daha uygun fiyata bulursun ps3ün edeceği değer en fazla 600dür evet ps3 hala alınır yıl 2020 olsa bile ve hatırlatmak gerekirse Türkiye şartlarında hiçbirşekilde XBOX alınmaz oyunlarını zor bulursun dijital almak haricinde ve satmaya kalkıştığında ya çok düşük değere alınır yada hiç satamazsın hiçbir spotcu nerdeyse almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…