Alınabilir, mağaza puanı 100. Ben buradan bir şey alırken genelde iki şeye dikkat ederim. Birincisi mağaza puanı ve yorumları. İkincisi alacağım ürüne yapılan yorumlar ve o yorumların iyi olması. Bu üründe her şey yolunda görünüyor.
Almayın ben aldım etkinleştirildi sonra microsoft u aradım sorgulattım bu kod bloke oldu hemen paranızı isteyin vermezlerse tüketici haklarına başvurun denildi para iadesi istedim ama vermediler ben de tüketici haklarıyla uğraşmadım microsoft bu satıcıları engelliyormuş biz kapatıyoz başka yerden yine satıyorlar diyolar
Bu forumdaki çoğu kişi OEM key kullanıyor. Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Bir de korsan yollarla programlarla olanlar var. Onlar yasal değil. Ben 6 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yok.