N11'de satılan ucuz Windows güvenilir mi?

Alınabilir, mağaza puanı 100. Ben buradan bir şey alırken genelde iki şeye dikkat ederim. Birincisi mağaza puanı ve yorumları. İkincisi alacağım ürüne yapılan yorumlar ve o yorumların iyi olması. Bu üründe her şey yolunda görünüyor.;)
 
Benim attığımı da kendinizinkini de düşünebilirsiniz. İsterseniz sabah alın. Akşam büyük ihtimalle çalışmıyorlardır.
 
Almayın ben aldım etkinleştirildi sonra microsoft u aradım sorgulattım bu kod bloke oldu hemen paranızı isteyin vermezlerse tüketici haklarına başvurun denildi para iadesi istedim ama vermediler ben de tüketici haklarıyla uğraşmadım microsoft bu satıcıları engelliyormuş biz kapatıyoz başka yerden yine satıyorlar diyolar
 
Bu forumdaki çoğu kişi OEM key kullanıyor. Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Bir de korsan yollarla programlarla olanlar var. Onlar yasal değil. Ben 6 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yok.
 
Benimkisi sadece duyum hocam çoğu windows 7den yükseltme keyler diye biliyorum birkaç paylaşımda görmüştüm forumdılı yerlerde
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı