N11'deki Bilgirize satıcısından R5 5600 alınır mı?

TayaneAlves

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. İşlemcimi AMD Ryzen 5 5600'e yükselteceğim. N11'de Bilgirize satıcısı ürünü en uyguna satıyor. Acaba sipariş verdiğimde herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Anlaşmalı oldukları kargo şirketi de DHL E-Commerce adlı firma; onun da ismini ilk defa duyuyorum. İnternette araştırırken bayağı şikayet var, acaba herhangi bir problemle karşılaşır mıyım? Küçük bir sorum daha olacak, şu an anakartım MSI B450M-A Pro Max. En son BIOS sürümünü 11 Eylül'de yayınlamışlar ve o sürüme yükselttim. Herhangi bir problem olmadan kullanabilir miyim? Görüntü gelmeme gibi sıkıntılar olabiliyormuş galiba. Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Merhaba. İşlemcimi AMD Ryzen 5 5600'e yükselteceğim. N11'de bilgirize satıcısı ürünü en uyguna satıyor. Acaba sipariş verdiğimde herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Anlaşmalı oldukları kargo şirketi de DHL e-commerce adlı firma; onun da ismini ilk defa duyuyorum. İnternette araştırırken bayağı şikayet var, acaba herhangi bir problemle karşılaşır mıyım? Küçük bir sorum daha olacak, şu an anakartım MSI B450M-A Pro Max. En son BIOS sürümünü 11 Eylül'de yayınlamışlar ve o sürüme yükselttim. Herhangi bir problem olmadan kullanabilir miyim? Görüntü gelmeme gibi sıkıntılar olabiliyormuş galiba. Şimdiden teşekkür ederim herkese.

DHL güvenilirdir. MNG Kargo'lar DHL'nin di zaten DHL olarak isimlerini değiştirdiler. Anakartınız işlemciye uyumludur. Satıcıyı tanımıyorum ama yorumlara göre alınabilir.

DHL güvenilirdir. MNG Kargo'lar DHL'nin di zaten DHL olarak isimlerini değiştirdiler. Anakartınız işlemciye uyumludur. Satıcıyı tanımıyorum ama yorumlara göre alınabilir.

Öncelikle teşekkür ederim bilgin için. Ürün değerlendirmesi 5 yıldız4.5'di. Yorumlarda paketlemesi vs. şeylerin güzel olduğunu söylediler. Aklıma takılmışken şu an işlemcim R5 2600 var. R5 5600'a geçince ekstra PSU değiştirmeye gerek var mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı