N11'den 8BitDo Ultimate C alınır mı?

Evet fakat hala vergi de olsa bazı ürünler uyguna geliyor mesela yanlış hatırlamıyorsam bu linkte 1054'e geliyordu vergi dahil.

Hayır arkadaşım o ürün yukarıda paylaştığım ürün ve vergi dahil 1300 TL. Ye geliyor buna değer mi bence değmez garantisi olmayan ne geleceği belli olmayan bir ürün için.

Hayır arkadaşım o ürün yukarıda paylaştığım ürün ve vergi dahil 1300 TL. Ye geliyor buna değer mi bence değmez garantisi olmayan ne geleceği belli olmayan bir ürün için.

Ürün aynı ürün garantisi de var fakat tabii herkes guvenemeyebiliyor bu konuda haklısınız eskiden çok daha avantajlıydı ben kullanıyorum sorun yaşamadım fakat çoğu kişi de fiyatların görece yakın olmasından dolayı tercih etmiyor artık.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240701_215553_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240701_215553_AliExpress.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 23
Ürün aynı ürün garantisi de var fakat tabii herkes guvenemeyebiliyor bu konuda haklısınız eskiden çok daha avantajlıydı ben kullanıyorum sorun yaşamadım fakat çoğu kişi de fiyatların görece yakın olmasından dolayı tercih etmiyor artık.

Hala fiyatlar orada düşük ama inanılır gibi olmayan satılan ürünün yarı fiyatından dahi fazla olan vergi bu resmen soygunculuk zira satıcı 600 TL'lik ürünü üstelik bedava kargo ile yolluyor Türkiye'de vergiler deli dumrul hikayesindeki gibi oldu.

Son düzenleme:
Hala fiyatlar orada düşük ama inanılır gibi olmayam satılan ürünün yarı fiyatından dahi fazla olan vergi bu resmen soygunculuk zira satıcı 600 TL'lik ürünü üstelik bedava kargo ile yolluyor Türkiye'de vergiler deli dumrul hikayesindeki gibi oldu.

Vergi soygunculuguna denecek söz yok artık zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı