N11'den alınan ürünü tekrar satma

emin.aknn

Decapat
Merhaba.

Yeni bilişim firması kurdum ve N11'den aldığım ürünleri kendim satmak istiyorum. Bu şekilde çalışsam bir sorun yaşar mıyım acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer üründü sizde sattıktan sonra bir sorun olursa zaman aşımından dolayı aldığınız kişi değişim yapmayabilir. Ürün elinizde kalabilir. Üstelik direk o ürünü yapımcısından almak daha ucuza mal olur. Onun dışında bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Merhaba.

Yeni bilişim firması kurdum ve N11'den aldığım ürünleri kendim satmak istiyorum. Bu şekilde çalışsam bir sorun yaşar mıyım acaba?
Hayırlı olsun'a geliriz artık :) ekstra ücret eklenmiş bir ürüne bir daha ücret eklenmesi biraz saçma olur, onun yerine arkadaşın da dediği gibi direk toptancılardan almanız daha mantıklı olur hem siz hem de satın alanlar için.

Hayırlı olsun'a geliriz artık :) ekstra ücret eklenmiş bir ürüne bir daha ücret eklenmesi biraz saçma olur, onun yerine arkadaşın da dediği gibi direk toptancılardan almanız daha mantıklı olur hem siz hem de satın alanlar için.
Ürün = 5 TL
1.Satıcı = 7 TL
2.Satıcı = 10 TL
Tabi bu insanlarda 1. satıcıdan alır. 😃
Fakat N11 de toplu alınabilicek ürünlerde var bilginiz olsun. Toplu alımlarda indirim, ekstra ürün vs. de verebiliyorlar.
Eğer ki yurtdışından satın almayı düşünürseniz vazgeçin derim çünkü :
1.Artık 22 Euro altı vergi muafı yok.
2.Özel Ticaret Belgesi almanız gerekli. Bu belge de biraz cep yakıcı denilebilir.

Faturası kesilmiş ve garantisi başlamış ürüne nasıl tekrar fatura kesip garanti vereceksiniz?

Eğer üründü sizde sattıktan sonra bir sorun olursa zaman aşımından dolayı aldığınız kişi değişim yapmayabilir. Ürün elinizde kalabilir. Üstelik direk o ürünü yapımcısından almak daha ucuza mal olur. Onun dışında bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı